Νεοφύτου: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας για να βάλουμε βάσεις πρόκρισης»

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί της Τρίτης 15/03, ο Μάριος Νεοφύτου μεταξύ άλλων μίλησε για τον πολύ σημαντικό αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια. 

Απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Το απόγευμα είναι η τελευταία μας προπόνηση. Είμαστε ικανοποιημένοι με την προετοιμασία της ομάδας. Παίζουμε παιχνίδι κυπέλλου, ένα θεσμό που θέλουμε να διεκδικήσουμε, όπως και η Ομόνοια. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Αν μείνει το ματς αύριο 0-0, και αν πετύχουμε γκολ στο

ΓΣΠ, η Ομόνοια θα θέλει δύο για να προκριθεί. Στόχος μας είναι να μην δεχτούμε γκολ. Αν καταφέρεις να πετύχεις μια νίκη 1-0 ή 2-0 βάζεις γερές βάσεις πρόκρισης».

Για το γεγονός πως η ομάδα έχει βελτιωθεί μετά τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα: «Δεν είναι μόνο με τον Απόλλωνα. Σε πολλά παιχνίδια μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω με τον κόσμο μας και τον παλμό που θα δώσει θα κάνουμε το βήμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Ο κόσμος το έδειξε έμπρακτα με τον Απόλλωνα, πρέπει να έρθει στο γήπεδο, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Ο κόσμος της ΑΕΛ ήταν πάντα ο 12ος παίκτης. Καλώ τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει την ανατολική για να βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης. Θέλουμε γεμάτα γήπεδα. Πρέπει να το καταλάβει όχι ο κόσμος της ΑΕΛ αλλά και οι υπόλοιποι οπαδοί. Φέτος μας στοίχησε που δεν ήταν κοντά μας».

Διαβάστε αναλυτικά μέσω του SPORTIME τις δηλώσεις Νεοφύτου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεοφύτου, Χρειαζόμαστε,neofytou, chreiazomaste