Νεοφύτου: "Έγινε πολύ καλή δουλειά από τον Άκη Ιωακείμ"

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Ομόνοιας U21, εν όψει της συμμετοχής της στον τελικό κυπέλλου, όπου θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ, την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 19:00, στο στάδιο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Υπάρχει αποφασιστικότητα στους "πράσινους" για κατάκτηση του τίτλου, ειδικά μετά τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το πρωτάθλημα, στο οποίο η ομάδα τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από τον Απόλλωνα. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από την τοποθέτηση του προπονητή

της ομάδας, Ανδρέα Νεοφύτου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: "Αποδεχόμαστε ότι είμαστε το φαβορί του τελικού, κάτι που θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο. Μας έχει πληγώσει η εξέλιξη του πρωταθλήματος, ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές και μέσω του τελικού θέλουμε να αποδείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο".

Ο Ανδρέας Νεοφύτου είχε διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Άκη Ιωακείμ, όταν ο δεύτερος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα: "Έγινε πολύ καλή δουλειά από τον Άκη Ιωακείμ, την οποία φροντίσαμε να συνεχίσουμε. Οι συμβουλές του Άκη Ιωακείμ ήταν καθοριστικές στην προσπάθεια που καταβάλαμε για να φτάσουμε στον τελικό", ανέφερε ο Ανδρέας Νεοφύτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα