Νέο τεστ για την Ομόνοια

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας θα δώσει το απόγευμα της Παρασκευής η Ομόνοια, απέναντι στον Άρη Λεμεσού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κυπερούντας και θα ξεκινήσει στις 17:00. 

Μετά το νικηφόρο φιλικό με τη Δόξα το περασμένο Σάββατο (1-0 Παπουλής), οι πράσινοι θα δώσουν ακόμη ένα, αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη. Ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα που έχει στο μυαλό του, αλλά και να διορθώσει κάποια άλλα που πιθανόν να μην του άρεσαν απέναντι στην προσφυγική ομάδα. Επίσης, αναμένεται να δώσει χρόνο σε πολλούς ποδοσφαιριστές,

ώστε να γράψουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους μετά από αρκετό καιρό.

Το γεγονός ότι η Ομόνοια έχει κατά μεγάλο ποσοστό συμπληρωμένο το ρόστερ της και θα κάνει τις πιο λίγες προσθήκες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που λειτουργεί υπέρ της ομάδας.

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης αποχής, οι παίκτες χρειάζονται χρόνο και αγωνιστικά λεπτά και ο Νορβηγός τεχνικός θα προσπαθήσει μέσα από την προετοιμασία να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα