Νέο talent show με παιδιά έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζονται τα πάντα για το νέο μουσικό show του ΣΙΓΜΑ "The musical kids"

Το 'Musical Kids' λειτουργεί σαν σχολείο γι' αυτά τα παιδιά. Κι ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι όταν σβήσουν τα φώτα του «παιχνιδιού» θα έχουν ανάψει τα φώτα της σκηνής στο καινούργιο μιούζικαλ της Silver Spotlight, στο οποίο θα συμμετάσχουν και τα 12 παιδιά.

Το περιοδικό ΟΚ! Κύπρου συνάντησε τους πρωταγωνιστές του show δίνοντας

μία μικρή γεύση του νέου project.

HΡΟΔΟΤΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ

Πώς είναι να παρουσιάζεις ένα μουσικό σόου με τόσα πολλά ταλαντούχα παιδιά;

Αυτό που νιώθω κάθε φορά που βγαίνω στη σκηνή δεν περιγράφεται. Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία -της παρουσίασης- είναι πρωτόγνωρη, αλλά ούτε που το είχα φανταστεί πώς θα περνούσα τόσο τέλεια. Πόσο μάλλον, όταν έχω δίπλα μου 12 ταλαντούχα παιδιά που με γεμίζουν με την ενέργεια, το χαμόγελο και την ειλικρίνειά τους.

Ποια είναι η σχέση σου με τα μικρά παιδιά;

Γίνομαι και εγώ ένα μικρό παιδί. Όλος αυτός ο αυθορμητισμός των παιδιών, έχει την τάση να σε τραβά κοντά τους και να σε κάνει να γίνεσαι ένα με αυτά. Υπάρχει φοβερή χημεία με τα παιδιά. Με το κάθε ένα από αυτά έχουμε αναπτύξει μια διαφορετική επικοινωνία και αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερός!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ

Τι είναι αυτό που θα ξεχωρίσει στην εκπομπή σας;

Η εκπομπή μας πιστεύω θα ξεχωρίσει για πολλούς λόγους. Τα 12 παιδιά που επιλέξαμε είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχα και έχουν το «πακέτο» του Musical Kid. Τι εννοώ; Μπορούν να τραγουδούν, να χορεύουν και να παίζουν θέατρο ταυτόχρονα. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο! Σε κάθε εκπομπή, τα παιδιά θα τα βλέπουμε να ερμηνεύουν τραγούδια διαφορετικών στυλ, ανάλογα με τη θεματική της εβδομάδας. Το σημαντικό είναι ότι εμείς τους παρέχουμε την καθοδήγηση. Το 'Musical Kids' λειτουργεί σαν σχολείο γι' αυτά τα παιδιά. Κι ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι όταν σβήσουν τα φώτα του «παιχνιδιού» θα έχουν ανάψει τα φώτα της σκηνής στο καινούργιο μιούζικαλ της Silver Spotlight, στο οποίο θα συμμετάσχουν και τα 12 παιδιά.

Ποια είναι τα συστατικά της πετυχημένης φιλίας που έχεις με τον Άλεξ;

Πρώτα από όλα με τον Άλεξ έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα. Μεταξύ μας υπάρχει κατανόηση, μα πάνω από όλα αγάπη και σεβασμός. Είμαστε ομολογώ πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά δεχόμαστε ο ένας τον άλλο γι' αυτό που είναι και τον συμπληρώνουμε. Στα όμορφα αλλά και τα δύσκολα ξέρουμε ότι ο ένας έχει τον άλλο.

Ανάμεσα στα 12 παιδιά έχεις ξεχωρίσει κάποιες φωνές, που αξίζουν να προχωρήσουν περαιτέρω;

Και τα 12 παιδιά είναι ξεχωριστά! Λαμπερά αστεράκια τα οποία αν συνεχίσουν με τον ζήλο που έχουν και με πολλή δουλειά είμαι σίγουρη ότι θα προχωρήσουν, γιατί όχι και εκτός συνόρων.

ΑΛΕΞ ΠΑΝΑΓΗ

Η πρότασή σας στο ΣΙΓΜΑ για τη δημιουργία μουσικού σόου για παιδιά, πήρε αμέσως το πράσινο φως. Ποιο πιστεύετε είναι εκείνο το στοιχείο που κέρδισε τη διεύθυνση και ταυτόχρονα θα κερδίσει και τους τηλεθεατές;

Θεωρώ ότι η πρότασή μας αγαπήθηκε αμέσως από το κανάλι, γιατί είναι ένα καλομελετημένο και πρωτότυπο concept που αναδεικνύει και συνδυάζει τα φωνητικά, χορευτικά και υποκριτικά ταλέντα των παιδιών μας σε ένα διασκεδαστικό φορμάτ που σέβεται και συνάμα επικροτεί το παιδί. Αυτό νομίζω πως θα είναι και το κλειδί που θα κερδίσει και τους τηλεθεατές. Θα παρακολουθούν μια διασκεδαστική, ποιοτική εκπομπή με μπόλικη μουσική, χορό και τραγούδι και πολλά χαριτωμένα, υπέρ- ταλαντούχα και πανέξυπνα παιδιά που θα τους κρατούν συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου. Και η πρωτοτυπία: όταν σβήσουν τα φώτα του τηλεοπτικού πλατό θα ανάψουν τα φώτα του θεάτρου, αφού αμέσως μετά το πέρας των προβολών, όλα τα 'Musical Kids' μας θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτότυπο επαγγελματικό μιούζικαλ που γράφουμε με την Κατερίνα και τον Σταύρο Σταύρου ειδικά γι' αυτά! Το θεωρώ 'bulletproof' και ανυπομονώ για τη συνέχεια!

Σε σύγκριση με αντίστοιχα μουσικά ελλαδικά σόου για παιδιά, ποιο πιστεύεις ότι είναι το επίπεδο των παιδιών της Κύπρου;

Τα παιδιά μας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παιδιά άλλων talent shows του εξωτερικού. Μάλιστα θα αναγνωρίσετε ένα από αυτά από προηγούμενη συμμετοχή του σε ελληνική εκπομπή. Μέσα από το concept του 'The Musical Kids' μάλιστα θα τα δείτε να κάνουν πιο απαιτητικά και δύσκολα πράγματα, που φυσικά θα σας διασκεδάσουν και πολύ περισσότερο. Το να ανεβαίνουν στη σκηνή, να κρατούν ένα μικρόφωνο και να τραγουδούν, ή απλά να ετοιμάζουν μια χορογραφία για την εβδομάδα, δεν είναι αρκετά για το 'The Musical Kids'.

Keywords
Τυχαία Θέματα