Νέο συμβόλαιο στον Ρόλαντ Σάλαϊ - Χαρούμενος στο Φράιμπουργκ ο Ούγγρος

Ο Ρόλαντ Σάλαϊ μετά από τις πολύ καλές του εμφανίσεις στην Γερμανία, κατάφερε να κερδίσει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, την Φράιμπουργκ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, από τον Αύγουστο του 2018 που πήρε μεταγραφή στην Γερμανική ομάδα, μετρά συνολικά 53 παιχνίδια, εννέα τέρματα και πέντε ασίστ. Η σκληρή δουλεία του Ούγγρου διεθνή ανταμείφθηκε, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Φράιμπουργκ.

Πληροφορίες για

το νέο deal δεν έγιναν γνωστές. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση με τον Roland. Έχει κάνει ένα αξιοσημείωτο βήμα τους τελευταίους μήνες, η ανάπτυξή του είναι πραγματικά θετική. Ο Roland έχει μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του. Μας αρέσει η ένταση και η ευελιξία του όταν παίζει με την μπάλα. Εξαιρετικά κάλος" δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Jochen Saier. 

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μετά τις υπογραφές τόνισε πως "Νιώθω σαν στο σπίτι μου στο Φράιμπουργκ και είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσω να αναπτυχθώ περαιτέρω σε αυτό το περιβάλλον. Θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι με την ομάδα και να διασφαλίσω ότι η παρουσία μου στην συνέχεια θα είναι θετική".

Der Sport-Club hat den Vertrag mit Roland Sallai verlängert! ✍️ Alle Infos: http://bit.ly/Sallai_Vertrag

Δημοσιεύτηκε από SC Freiburg στις Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα