Νέο συμβόλαιο στη Μπαρτσελόνα υπέγραψε ο Ραφίνια

Η «συμφωνία κυρίων» έγινε... πράξη και ο Ραφαέλ Αλκάνταρα ντο Νασιμέντο, πιο γνωστός ως Ραφίνια, θα εξακολουθήσει να φοράει την φανέλα της Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2020.

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με τη Ρόμα, ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο (ρήξη χιαστών) και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της περιόδου. Αν και το συμβόλαιό του τελείωνε

το ερχόμενο καλοκαίρι η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία μαζί του για την επέκτασή και στις αρχές Νοεμβρίου οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια. Σήμερα η προφορική συμφωνία επικυρώθηκε και τυπικά με την υπογραφή των νέων συμβολαίων, με τον ποδοσφαιριστή να ανανεώνει έως τις 30 Ιουνίου 2020.

Ο Ραφίνια, ο οποίος αναρρώνει μετά τη σοβαρότατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, χαρακτήρισε τη Μπαρτσελόνα «σπίτι μου», λίγο μετά την ανακοίνωση του συλλόγου για την επέκταση της συνεργασίας τους. Μεταξύ άλλων στους όρους του νέου συμβολαίου του μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 75 εκ. ευρώ.

«Εμαι ευτυχισμένος. Είναι υπέροχη η κατάσταση που βιώνω. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Ήρθα εδώ όταν ήμουν ακριβώς 13 ετών και νιώθω πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου», είπε στους εκποροσώπους του Τύπου ο 22χρονος μέσος μετά την υπογραφή των συμβολαίων και παραδέχθηκε ότι η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται με πολύ ικανοποιητικό τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα