Νέο «μπουντρούμι» στα κατεχόμενα χτίζει ο Αττίλας

Την κατασκευή νέας φυλακής, χωρητικότητας 765 ατόμων, προβλέπει το «πρωτόκολλο» που υπογράφτηκε μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας και των κατεχομένων. Η εξέλιξη αυτή μαρτυρεί ουσιαστικά και την αύξηση της εγκληματικότητας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στα κατεχόμενα από τον Αττίλα εδάφη μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλόφωνης ιστοσελίδας Turkish Telegraph, η φυλακή θα είναι έτοιμη σε περίπου 1,5 χρόνο και θα κοστίσει 75 εκατομμύρια τουρκικές

λίρες. Θα έχει χωρητικότητα για 500 ενήλικες άντρες, 100 ενήλικες γυναίκες, 65 παιδιά, ενώ 100 άτομα θα είναι υπό μορφή ανοιχτής κράτησης.

«Το νέο σχέδιο φυλακών, το οποίο βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη για μια σχεδόν δεκαετία αλλά δεν έχει καταλήξει σε συμπέρασμα, έχει αρχίσει να κατασκευάζεται ως αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης και του ''υπουργείου'' μας», δήλωσε ο «υπουργός» Εσωτερικών του ψευδοκράτους Κούτλου Έβρεν. «Για πρώτη φορά, εύχομαι η νέα φυλακή, η οποία αποτελεί συνεργατική συνεργασία μεταξύ της Δημοκρατίας της Τουρκίας και της «ΤΔΒΚ», να αποτελέσει παράδειγμα των επόμενων πολύ ιδιαίτερων και μεγάλων έργων», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα