Νέο Mall Λ/σιας: Πότε ανοίγει,δρομολόγια για πρόσβαση&λεπτομέρειες

Αντίστροφα μετράει πλέον το νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας το οποίο θα υποδεχθεί τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους μια νέα εμπειρία.

Το Nicosia Mall ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου. Ο χώρος του φιλοξενεί αρκετά flagship καταστήματα πασίγνωστων εταιριών καθώς και διεθνή brands που κάνουν το ντεμπούτο τους στην τοπική αγορά, ανοίγοντας στο Nicosia Mall τα πρώτα τους καταστήματα στην Κύπρο.

Με 150 καταστήματα, ανοιχτή πλατεία και χώρο στάθμευσης για 1,700 οχήματα, η αποστολή του Nicosia Mall είναι να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία, που θα τον κάνει να επιστρέφει ξανά και ξανά.

Το νέο Mall βρίσκεται στην περιοχή της Ανθούπολης, παρά τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Τροόδους και εκτείνεται σε περιοχή των 82.000 τ.μ.

Αναφορικά με την πρόσβαση στο νέο εμπορικό κέντρο, το SigmaLive επικοινώνησε με τον ΟΣΕΛ. Ο οργανισμός «πανέτοιμος» για το νέο άνοιγμα, ανέφερε ότι είναι θέμα ημερών να ανακοινωθούν νέα δρομολόγια που θα εξυπηρετήσουν τον κόσμο από και προς το νέο Mall.

Σε δηλώσεις του στο SigmaLive, ο Δ/ντης του ΟΣΕΛ, ανέφερε ότι ο Οργανισμός εδώ και καιρό είναι σε επαφή τόσο με τους ιθύνοντες του mall όσο και με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Όπως ενημερώθηκε το SigmaLive, θα υπάρχουν γραμμές που θα πηγαίνουν στο νέο εμπορικό κέντρο και θα έχουν αφετηρία τόσο το Μακάρειο στάδιο στην Μακεδονίτισσα όσο και την πλατεία Σολώμου στο κέντρο της Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο Mall Λσιας, Πότε,neo Mall lsias, pote