Νέο Caffè Nero με πανέμορφη θέα στην Κάτω Πάφο!

Το Caffè Nero, η γνωστή αλυσίδα ιταλικού καφέ, ετοιμάζει το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματός της στην Πάφο και ένατου σε όλη την Κύπρο. Το ολοκαίνουριο Caffè Nero αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του αρχές Μαΐου και θα βρίσκεται στην Κάτω Πάφο.

Το νέο Caffè Nero θα βρίσκεται συγκεκριμένα στη λεωφόρο Ποσειδώνος

6, απέναντι από τα μπάνια (πρώην KFC) σε ένα ριζικά ανακαινισμένο χώρο με δύο διαμορφωμένες βεράντες που προσφέρουν απρόσκοπτη μοναδική θέα. Απολαμβάνοντας λοιπόν τις γεύσεις του αυθεντικού ιταλικού καφέ, θα απλώνεται μπροστά σας το απέραντο μπλε της θάλασσας και η γραφική εικόνα του λιμανιού καθώς και του παλιού κάστρου της Πάφου!

Το μενού θα περιλαμβάνει ζεστούς και κρύους καφέδες με βάση το πολυβραβευμένο εσπρέσο του Caffè Nero, πάντα φρεσκοαλεσμένο και παρασκευασμένο από τα έμπειρα χέρια των μπαρίστας. Θα διατίθενται επίσης δροσιστικά smoothies, μοναδικές κρύες σοκολάτες και σπιτική λεμονάδα από φρεσκοστυμμένα λεμόνια. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα λαχταριστά γλυκά, χoρταστικά σάντουιτς, καθώς και τα φρεσκοψημένα, στο φούρνο, κρουασάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Caffè Nero στην Κάτω Πάφο θα είναι το πρώτο από τα 3 καταστήματα που θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι, με το αμέσως επόμενο στη Λεμεσό. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαμβάνετε άριστης ποιότητας ιταλικό εσπρέσο, φρέσκο φαγητό από ντόπιους παρασκευαστές, σπιτική ατμόσφαιρα και φιλική εξυπηρέτηση στα υφιστάμενα καταστήματά του σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Βρείτε το κοντινότερό σας Caffè Nero στο www.caffenero.com.cy.

Keywords
Τυχαία Θέματα