Νεκτάριος Πετεβίνος για την φάση στο 90+5΄

Παράπονα από τη διαιτητική ομάδα είχε ο ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα του στο ντέρμπι από την Ανόρθωση και τα εξέφρασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νεκτάριος Πετεβίνος με δηλώσεις του στην Cablenet.

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη της. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, η Ανόρθωση κρατούσε περισσότερο την μπάλα στην επανάληψη.

Θα πρέπει να πούμε κάποια πράγματα. Σήμερα γίναμε μάρτυρες πολλών και εντυπωσιακών φάσεων. Στέλνουν

χαιρετίσματα πολλοί παλιοί διαιτητές στον κ. Μάζιτς, είδαμε σήμερα τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή να επιστρέφει. Θα αποστείλουμε ένα ερώτημα στον κ. Μάζιτς. Στο δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης δεν καταλάβαμε τι έκανε για πέντε λεπτά. Έγινε στο 69:30 η φάση και διήρκησε πέντε λεπτά η εξέταση της. Θέλουμε να μάθουμε για ποιο λόγο μέτρησε το γκολ. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τους διαλόγους και γιατί μέτρησε το γκολ της Ανόρθωσης. Να δούμε τι λέχθηκε και τι δεν λέχθηκε.

Το δεύτερο είναι η φάση στο 96' με το χέρι του Αραγιούρι. Η φάση εξετάζεται, αλλά εξετάζεται για το χέρι του Αραγιούρι; Εμείς δεν θα μάθουμε ποτέ. Ενδιαφέρεται να αποβάλει αυτό το απόστημα ο κ. Μάζιτς ή απλά θα μείνουμε ξανά στα ερωτήματα; Ακόμη και με τους ξένους VARίστες συνεχίζουμε να μένουμε με απορίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα