Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μέριλιν Μάνσον: «Απείλησε τον γιο μου»

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ ισχυρίζεται ότι ο πρώην της, Μέριλιν Μάνσον, απείλησε «να γ…» τον 8χρονο γιο της, Τζακ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Daily Mail.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γουντ ισχυρίστηκε το παραπάνω σε κατάθεση που έκανε τον Απρίλιο, ως μέρος της συνεχιζόμενης μάχης γονικής επιμέλειας της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, Τζέιμι Μπελ.

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι οι υποτιθέμενες απειλές του Μάνσον ανάγκασαν τη Γουντ, 34 ετών, να ενισχύσει την

ασφάλεια στο σπίτι της – συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης αλεξίσφαιρων τζαμιών, μιας χαλύβδινης πόρτας και φράχτη – και να μετακομίσει από το Λος Άντζελες (όπου κατοικεί ακόμη ο Μπελ) στο Νάσβιλ του Τενεσί.

«Ανησυχώ πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μας όταν βρίσκεται στο Λος Άντζελες», είπε η σταρ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Γουντ φέρεται επίσης να είπε, «Φοβάμαι πολύ τον φερόμενο ως δράστη», αναφερόμενη στον Μέριλιν Μάνσον, με τον οποίο έβγαινε από το 2006 έως το 2010.

«Έχω υποστεί σοβαρό, τραυματικό σωματικό και συναισθηματικό τραύμα στα χέρια του και φοβάμαι ότι θα ζητήσει αντίποινα εναντίον μου επειδή κατέθεσα εναντίον του, με σκοπό να βλάψει εμένα, τον γιο μου και τα μέλη της οικογένειάς μου».

Ο Μάνσον βρίσκεται επί του παρόντος υπό έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση και σωματεμπορία, αφού περισσότερες από δώδεκα γυναίκες – συμπεριλαμβανομένης της Γουντ – τον κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η Γουντ ισχυρίστηκε επίσης στα έγγραφα ότι ένα άλλο φερόμενο θύμα του Μάνσον κατέγραψε τον μουσικό να λέει ότι είχε τραβήξει φωτογραφίες των παιδιών της και ότι είχε πάρει τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης των εφήβων.

Η Γουντ  κατονόμασε τον Μάνσον ως κακοποιητή της τον Φεβρουάριο, αφού υποστήριζε ήδη για χρόνια ότι είχε κακοποιηθεί από έναν ανώνυμο πρώην της.

«Άρχισε να με προσεγγίζει όταν ήμουν έφηβη και με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια», υποστήριξε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair. «Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε ώστε να υποτάσσομαι στο θέλημά του. Έφτασα να ζω με τον φόβο των αντιποίνων, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού».

Ο Μάνσον αρνήθηκε κατηγορηματικά  όλους τους ισχυρισμούς , αποκαλώντας τους «φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας».

«Οι στενές μου σχέσεις ήταν πάντα απόλυτα συναινετικές και με συντρόφους που είχαν τις ίδιες ιδέες και απόψεις με εμένα», έγραψε στο Instagram τον Φεβρουάριο. «Ανεξάρτητα από το πώς και το γιατί κάποιοι επιλέγουν τώρα να παραποιήσουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια».

ΠΗΓΗ: Page Six

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες, Μέριλιν Μάνσον, Απείλησε,nees, merilin manson, apeilise