Νέες φωτογραφίες απο το γαμήλιο πάρτι του Τζόνι Ντέπ

Νέες φωτογραφίες από το ιδιωτικό νησί του Τζόνι Ντεπ στις Μπαχάμες όπου γιόρτασε το γάμο του με την 28χρονη Άμπερ Χερντ είδαν το «φως» της δημοσιότητας.

Tο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά την περασμένη, στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες. Ωστόσο ο 51χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός ήθελε να ανταλλάξουν όρκους και στην παραλία του «Little Hall's Pond Cay» και μετά να κάνουν το πάρτι του γάμου τους! Όπως και έγινε τελικά!

Tο «παρών» έδωσαν 50 καλεσμένοι ενώ φέρονται να πήγαν και τα δύο παιδιά του Ντεπ από τη σχέση του με την Βανέσα Παραντί: Η 15χρονη Λίλι Ρόουζ και ο 12χρονοςΤζακ.

«H Άμπερ

έφτιαξε μόνη της τα μαλλιά της και το make up της, ενώ ο Ντεπ ήταν χαλαρός ως συνήθως. Παρόλο που έγιναν επίσημα ανδρόγυνο την Τρίτη, ήθελαν να ανταλλάξουν ξανά όρκους και στην παραλία μαζί με την οικογένειά τους και τους φίλους τους επειδή αγαπούν πολύ αυτό το νησί και θέλουν να είναι μέρος της ζωής τους» ανέφερε ένας από τους καλεσμένους στην “Sunday Express”

Και πώς να μην θέλουν αφού το 4.500 τετραγωνικών μέτρων νησάκι είναι ένας επίγειος τροπικός παράδεισος, με φοινικόδεντρα και έξι ιδιωτικές, «παρθένες», παραλίες!

Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει «βαφτίσει» τις παραλίες με τα ονόματα των παιδιών του Λίλι-Ρόουζ και Τζον-Κρίστοφερ, της πρώην συντρόφου Βανέσα Παραντί, του «κολλητού» του δημοσιογράφου Χάντερ Τόμσον και του μέντρορά του, Μάρλον Μπράντο!

Πάντως, επειδή δεν υπάρχουν υποδομές -εκτός, φυσικά, από το πολυτελές σπίτι του ηθοποιού, το οποίο είναι και οικολογικό, αφού οι ανάγκες του σε ενέργεια καλύπτονται από ηλιακούς συλλέκτες- οι καλεσμένοι έμειναν στο πολυτελές γιοτ του Ντεπ!

Τ

ΠΗΓΗ - star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα