Νέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Με μια σειρά από προνομιακές επιλογές διαμερισμάτων και κατοικιών σε περιοχές υψηλής ζήτησης, όπως το Καϊμακλί, τα Περβόλια, η Πέγεια, το Παραλίμνι και το Λιοπέτρι, υποδέχεται την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες

από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας, ξεχωρίζει διώροφο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο Παραλίμνι, κοντά στην παραλία Μάλαμα, το οποίο πωλείται στην τιμή των €70.000. Σε κοντινή απόσταση από την τουριστική περιοχή του Πρωταρά, το διαμέρισμα αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι και κουζίνα, ενώ στον όροφο διαθέτει υπνοδωμάτιο, μπάνιο με αποχωρητήριο και ακάλυπτες βεράντες. Έχει δικαίωμα χρήσης κοινόχρηστης πισίνας και χώρου στάθμευσης, ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στα Περβόλια εντοπίσαμε διώροφη κατοικία, στην τιμή των €160.000. Το ακίνητο βρίσκεται επί της λεωφόρου Γεώργιου Σεφέρη, που είναι και ο συνδετικός δρόμος για τη διαδρομή Περβόλια – Μαζωτός. Ιδανικά τοποθετημένη μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 144 τ.μ. και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή, ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και βεράντες. Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και ενοικιάζεται προς €450/μήνα.

Στην ίδια προνομιακή περιοχή των Περβολιών πωλείται μία ακόμα διώροφη κατοικία προς €160.000. Η κατοικία, συνολικού εμβαδού 144 τ.μ., είναι κενή και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή, ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και βεράντες. Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην Ορόκλινη το ενδιαφέρον κεντρίζει κενό διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων, με τιμή πώλησης €70.000. Απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα μιας ήσυχης οικιστικής περιοχής, το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, τις όμορφες παραλίες της περιοχής και τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας. Έχει συνολικό εμβαδόν 72 τ.μ. και διαθέτει καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο/αποχωρητήριο και δυο υπνοδωμάτια.

Στο Λιοπέτρι εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με τιμή πώλησης €75.000. Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας και τον συνδετικό δρόμο Λιοπετρίου - Φρενάρους, το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις στις όμορφες παραλίες της περιοχής. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και βεράντες. Το συνολικό του εμβαδόν ανέρχεται σε 95 τ.μ. και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

ΠΑΦΟΣ

Ημιτελής κατοικία υψηλών προδιαγραφών με πισίνα και θέα στη θάλασσα, πωλείται στην Πέγεια, στην τιμή των €270.000. Ιδανικά τοποθετημένη σε μια ελκυστική περιοχή, κοντά στη λεωφόρο Κισσόνεργας και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, η κατοικία απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων, των Θαλασσινών Σπηλιών και την πόλη της Πάφου. Η κατοικία έχει εσωτερικό εμβαδόν 600 τ.μ., είναι τοποθετημένη σε μεγάλο χωράφι, ενώ οι εργασίες ανέγερσης βρίσκονται στο στάδιο του σκελετού. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια, θα αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, καθιστικό, ντους με αποχωρητήριο, βεράντες, και μεγάλο υπόγειο με αποθηκευτικούς χώρους.

Κενό διώροφo διαμέρισμα ξεχωρίσαμε σε ελκυστική τοποθεσία του Αγίου Θεόδωρου Πάφου, με τιμή πώλησης €155.000. Ιδανικά τοποθετημένο σε κοντινή απόσταση από το «Παφιακό Στάδιο» και τη λεωφόρο Αντρέα Ομήρου, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 98 τ.μ..

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πωλείται στο Καϊμακλί, στην τιμή των €80.000. Τοποθετημένο σε μια όμορφη οικιστική περιοχή, το ακίνητο εφάπτεται της λεωφόρου Καντάρας. Με συνολικό εμβαδόν 92 τ.μ., αποτελείται από σαλόνι και καθιστικό χώρο, κουζίνα, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα, ενώ διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ι

Keywords
Τυχαία Θέματα