Νεανική Επιχειρηματικότητα – The G C School of Careers

Το dzep είναι μια ομάδα από εννιά μαθητές από το G C School of Careers ,οι οποίοι επιλέχτηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρία της χρονιάς . Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους μαθητές να βρουν μια επιχειρηματική ιδέα , να την αναπαράγουν και έπειτα να την προωθήσουν στην αγορά.

Με την βοήθεια των καθηγητών τους οι μαθητές κατάφεραν να δημιουργήσουν μια εταιρία από το μηδέν.

Μετά από πολλές εισηγήσεις ,σκληρή δουλειά και πολλή ενέργεια κατάφεραν να δημιουργήσουν την ομάδα “dzep”. To προϊόν που παράγει η εταιρία είναι

μικρά πορτοφόλια τα οποία είναι χειροποίητα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η μάθηση μέσα από την εμπειρία . Ο ανταγωνισμός που υπάρχει από τις άλλες εταιρίες του διαγωνισμού , δίνει κίνητρο στην ομάδα να δουλεύει ακόμα πιο σκληρά.

Κατά την υλοποίηση των ενεργειών που χρειάζονται για να στηθεί μια εταιρία ,δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να καταλάβουν τι χρειάζεται ένας επιχειρηματίας και ποσό σημαντική είναι η ομαδική εργασία . Οι μαθητές της ομάδας δήλωσαν «Αυτή η εμπειρία είναι μοναδική για εμάς και ευχαριστούμε τους διοργανωτές του Junior Achievement και το σχολείο μας για την ευκαιρία που μας δόθηκε» .

www.gcsc.ac.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα