Νέα σειρά ενεργειακών οικιών σε Λευκωσία από CY Energy Homes

Το νέο συγκρότημα με την ονομασία CY Energy Homes 21, αποτελείται από οχτώ (8) μοντέρνες μονοκατοικίες ενεργειακής απόδοσης Α στον Δήμο Λατσιών, από τις οποίες οι τέσσερις (4) έχουν ήδη βρει τους νέους τους ιδιοκτήτες.

Στόχος της CY ENERGY HOMES με την δημιουργία του νέου project, ήταν να απευθυνθεί σε ανθρώπους που αναζητούν μία ποιοτική αλλά και λειτουργική επιλογή για να στεγάσουν την οικογένεια και τα όνειρά τους.

Ο εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός των σπιτιών προσφέρει

έναν εξαιρετικά άνετο χώρο διαβίωσης. Το project διαθέτει οικίες τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων και η διάρκεια διεκπεραίωσης του έργου ανέρχεται στους 16 μήνες.

Δείτε το Έργο Cy Energy Homes 21 στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://cyenergyhomes.com/erga/?lang=el

Ποια είναι η εταιρεία CY ENERGY HOMES:

Η CY ENERGY HOMES είναι μια νέα, καινοτόμα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, με όραμά της τη δημιουργία κτηρίων υψηλής αισθητικής και ποιότητας και με κύριο μέλημά της το «σεβασμό στο περιβάλλον». 

Συντελεστές με εμπειρία πέραν των 25 χρόνων:

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2018 στη Λευκωσία από τους Παντελή Καντού και Μιχάλη Κακουλλή που για πάνω από 25 χρόνια, έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ανάπτυξη ποιοτικών οικιστικών έργων.

Η CY ENERGY HOMES ακολουθώντας πιστά τις οικολογικές απαιτήσεις της εποχής για προστασία του περιβάλλοντος και εφαρμόζοντας πλήρως τα ισχύοντα νομοθετικά πλαίσια, παρέχει άρτιες, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις στο χώρο των ακινήτων.

Τα έργα της, διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, την αξιοπιστία τους αλλά και την υψηλή ποιότητα που παρέχουν, πάντα με Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας A αφού ο αρχιτέκτονας της εταιρείας είναι εξειδικευμένος σε θέματα Ενεργειακής Απόδοσης!

Επενδύστε ενεργειακά!
Η αγορά ενός ενεργειακά αποδοτικού ακινήτου είναι μια έξυπνη και επικερδής επένδυση για εσάς.
- Εξοικονομείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας.
- Δεν κάνετε παραπάνω σπατάλες.
- Αποκτάτε μεγαλύτερο έλεγχο στην προσωπική κατανάλωση ενέργειας.
- Προστατεύετε το περιβάλλον.
- Η οικία σας είναι πιο πολύτιμη για μεταπώληση.
- Έχετε μια οικία υψηλής ποιότητας και υψηλότερης απόδοσης.
- Βελτιώνετε την υγεία σας, κάνοντας το σπίτι σας πιο άνετο.
- Διατηρείτε η ποιότητα ζωής για τις μελλοντικές γενιές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 70 000797.

Keywords
Τυχαία Θέματα