Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΛ: Υπάρχει φαβορί και είναι ξεκάθαρο

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την ΑΕΛ στο 2ο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση, με τον πρώτο αγώνα να τελειώνει στο 2-0 υπέρ των γαλαζοκιτρίνων.

Από τη μια οι γηπεδούχοι δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μετρούν ήττες και απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα και είναι ξεκάθαρη η προτεραιότητα που έχει δοθεί εκεί. Στο πρώτο ματς είχαν καλή εικόνα στο Τσίρειο αλλά το 2-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Όμως η ιστορία της Νέας Σαλαμίνας την επιτάσσει να κυνηγά πάντα

το καλύτερο και αυτό θα πράξει.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κάνουν μια πολύ καλή σεζόν, το πάλεψαν όμως έχασαν προ ημερών από την Ομόνοια και έχουν γυρίσει ήδη σελίδα. Σκέφτονται τώρα το ματς κυπέλλου, θέλουν να σηκώσουν το τρόπαιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης και θα πάνε στη Λάρνακα για μια δεύτερη νίκη. Δεν υπάρχει θέμα χαλάρωσης, άλλωστε ο Κέρκεζ δεν φημίζεται για αυτό, και η ΑΕΛ με απόλυτη σοβαρότητα θα ψάξει να επιβεβαιώσει τη ταμπέλα του φαβορί.

Τέλος, πρόκειται για μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και μένει να δούμε τι θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο του «Αμμόχωστος».

Keywords
Τυχαία Θέματα