Νέα Σαλαμίνα: Το κίνητρο και ο προγραμματισμός

Κακά τα ψέματα, αν κάποιος ψάξει να βρει κίνητρο για τη Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ερμή αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από την πρώτη θέση στον Β’ Όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο -4 από τους «φτεροπόδαρους», άρα εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι, με ενδεχόμενη νίκη, αυτόματα υπάρχει και κίνητρο για την ομάδα του κ. Κονσεϊσάο. Παράλληλα, οι τρεις βαθμοί θα επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά ότι η Νέα Σαλαμίνα

δεν μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία, αφού στην εσχάτη θα διατηρήσει τη διαφορά της από την έκτη θέση στους 11 βαθμούς.

Θα έλεγε κανείς ότι η προσοχή στρέφεται κυρίως στην εκλογική Γενική Συνέλευση, η οποία -όπως εξήγγειλε η διοίκηση- θα πραγματοποιηθεί μέσα Μαΐου. Μέχρι τότε, η λογική λέει ότι δεν πρόκειται να παρθεί κάποια απόφαση που θα έχει σχέση με τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, ώστε να μη δεσμεύσει την όποια διοίκηση αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Μάκης Παπαϊωάννου παραμένει με σταυρωμένα τα χέρια αφού, όπως έχει λεχθεί και δημόσια, υπάρχει πρόθεση να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας. Γι’ αυτό και οι πρώτοι που θα κληθούν να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου τους είναι οι Σάββας Τσαμπούρης και Ρόμπερτ Βεσελόφκσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα