Νέα Σαλαμίνα: Θέλουν να τριτώσει το καλό

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα, μετά την επιβλητική νίκη επί του Ερμή. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, αυτοπεποίθηση, πάθος και αποφασιστικότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Φαίνεται με την παρουσία του Κονσεϊσάο ότι οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές. Ο νέος τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας κέρδισε τους ποδοσφαιριστές του 100%.

Ο στόχος είναι οι επιτυχίες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η πρωτιά του ομίλου. Ήδη η διαφορά μειώθηκε στον έναν βαθμό από τον Ερμή και υπάρχει αυτοπεποίθηση

ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Αυτό είναι άλλωστε το μοναδικό κίνητρο που έχουν ενώπιόν τους.

Η προσοχή στην Καρμιώτισσα

Πλέον η προσοχή στη Νέα Σαλαμίνα έχει επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα με την Καρμιώτισσα στο Γ.Σ.Ζ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν στον αγώνα του Σαββάτου να τριτώσουν το καλό και να φτάσουν στην τρίτη σερί τους επιτυχία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη, απέναντι σε μια ομάδα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χαλάσουν την εικόνα που έφτιαξαν στα τελευταία παιχνίδια. Άλλωστε, το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας αγωνίζονται χωρίς άγχος αποτελεί πλεονέκτημα σε σύγκριση με την αντίπαλό της που θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα