Νέα Σαλαμίνα: Τα νέα για Σανγκόι και τους άλλους τέσσερις

Ευεργετική πιστεύουν στη Νέα Σαλαμίνα ότι θα έιναι η διακοπή του πρωταθλήματος, αφού για πρώτη φορά ο Σάββας Πουρσαιτίδης θα έχει μπροστά του χρόνο για να δουλέψει όπως ο ίδιος θέλει με τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ελλαδίτης τεχνικός καλείται να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους τον εμπιστεύτηκαν και τού έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην τεχνική ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Λιάσου Λούκα. Η επανέναρξη θα βρει τη Νέα Σαλαμίνα αντιμέτωπη
με την ΑΕΛ στο Τσίρειο στις 19 Νοεμβρίου.

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ιατρικό δελτίο, όμως, μέχρι την ημέρα επανέναρξης του πρωταθλήματος, υπάρχει αρκετό διάστημα αποθεραπείας για όλους και ευελπιστεί ότι η ομάδα θα πάει φουλ στη Λεμεσό.

Όσον αφορά τον Αργεντινό, τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, παρά μόνο ένα μικροτράβηγμα. Του Μπριτζίτο το θέμα του είναι μυικό, ενώ ο Μανογιάν για ένα τριήμερο θα ακολουθήσει φυσιοθεραπείες λόγω του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Τώρα, όσον αφορά τον Νταβίντ Γκράσι, από αύριο Τετάρτη θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης στο Μενεού και ενδεχομένως να πάρει και 90λεπτο συμμετοχής στο φιλικό που προγραμματίζεται για την Παρασκευή. Τώρα τα νέα για τον Μιντίκκη επίσης δεν είναι ανησυχητικά, αφού μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα μπει και αυτός σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα