Νέα Σαλαμίνα: Στο προσκήνιο ο Μάατσι

Τις ανανεώσεις συμβολαίων διαδέχονται οι επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Ο προγραμματισμός εισήλθε στα βαθιά στη Νέα Σαλαμίνα και σύντομα έπονται οι πρώτες συμφωνίες των «ερυθρολεύκων» με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο.


Ο τεχνικός διευθυντής του προσφυγικού συλλόγου Μάκης Παπαϊωάννου περνά από «κόσκινο» αρκετούς παίκτες για να επιλέξει αυτούς που ταιριάζουν στα πλάνα

της ομάδας, αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Παρά τη δεδηλωμένη πρόθεση για μικρή αύξηση του μπάτζετ, θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις ώστε να μη βγουν εκτός ορίων.
Μία περίπτωση που απασχόλησε και στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αυτή του Σασίρ Μάατσι, βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο. Τον Ιανουάριο ο Ολλανδός επιθετικός, που αγωνιζόταν στην Πάφο, βρέθηκε μία ανάσα από τους «ερυθρόλευκους», αλλά οι επαφές των δύο πλευρών δεν καρποφόρησαν.
Την ίδια ώρα, για το αριστερό επιθετικό άκρο στα υπ' όψιν βρίσκεται και η περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Νταβίντ Ντι Στέφανο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής τους τελευταίους έξι μήνες ήταν άνεργος και αυτό προβληματίζει τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων». Στο δεύτερο μισό του 2015 αγωνίστηκε στην Ουρακάν Αργεντινής, ενώ πέρασε από τρεις ομάδες της Ρουμανίας, τις Μπρασόφ (2011-2012, με 35 συμμετοχές και 4 γκολ) Άστρα Γκιουργκιού (2012-2013 με 27 συμμετοχές και 3 γκολ) και Παντούρι Τίργκου Ζίουλ, (2013-2014 με 19 συμμετοχές και ένα γκολ).

Keywords
Τυχαία Θέματα