Νέα Σαλαμίνα: Οι παίκτες που αποχωρούν και το τεχνικό τιμ

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Νέα Σαλαμίνα, πήρε την πρωτιά στον όμιλο, παρουσιάζοντας στη β' φάση του πρωταθλήματος τον καλύτερό της εαυτό.

Τώρα όλοι στην ομάδα επικεντρώνονται στον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν και το θέμα που είναι πρώτο στην ατζέντα είναι να κλείσει το προπονητικό τιμ και αυτοί που θα πλαισιώνουν τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Πέραν του γυμναστή Λούκα Ζένιου που αποχώρησε, η διοίκηση θα καταβάλει

κάθε δυνατή προσπάθεια με τους υπόλοιπους και αν δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε διαφωνίες στα συμβόλαια, τότε θα συνεχίσουν οι ίδιοι. Αυτό το θέμα θα κλείσει τέλος της εβδομάδας, το αργότερο αρχές της επόμενης. Όταν και εφόσον κλείσει αυτό το θέμα, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρήσουν και με τα θέματα της... ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτοί που αποχωρούν είναι οι Μακρίεφ, Νταμάχου, Πόλιανετς, Παπαδοπουλος και Κυπριανού.

Οι Μάκης Παπαϊωάννου και Σάββας Πουρσαϊτίδης αυτή την περίοδο θα μελετήσουν για το σε ποια χώρα θα μεταβεί η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι η προετοιμασία -εκτός απρόοπτου- θα ολοκληρωθεί στη Βουλγαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα