Νέα Σαλαμίνα: Κάτι παραπάνω από σημαντικός!

Από τις 23 Σεπτεμβρίου έχει να κερδίσει η Νέα Σαλαμίνα στο τρέχον πρωτάθλημα μας, με τελευταία νίκη αυτή επί της ΑΕΚ. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει πάρει την κατρακύλα, κινδυνεύει όλο και πιο πολύ, γι' αυτό ο αγώνας με τον Άρη την Κυριακή είναι ύψιστης σημασίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα, πρέπει να τα δώσουν όλα και να ιδρώσουν στην έδρα τους για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το θέμα Γκαστόν Σανγκόι θεωρείται λήξαν, δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας και όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Ο Άρης, που έρχεται και αυτός στο "Αμμόχωστος" πληγωμένος, αφού από τις 25 Οκτωβρίου έχει να γευτεί τη νίκη, ένα στοιχείο που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την αποστολή των "ερυθρολεύκων", αφού με αυτά τα δεδομένα θα γίνει "μάχη" στη Λάρνακα την Κυριακή στις 16:00. Η Νέα Σαλαμίνα, που έχει μόλις ένα βαθμό λιγότερο από τον 12ο Άρη, θα πρέπει να παρουσιαστεί αρκετά σοβαρή και χωρίς επιπολαιότητες στο παιχνίδι της.

Ο κόσμος μπορεί να είναι αρκετά πληγωμένος από την κατιούσα της ομάδας, όμως αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες του αγώνα, υπάρχουν βαθμολογικά και αγωνιστικά κίνητρα, έτσι θα δώσει μαζικά το παρών του για να σπρώξει και αυτός στην πολυπόθητη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα