Νέα Σαλαμινα: Ευκαιρία για νέα συμπεράσματα

Μια πολύ καλή ευκαιρία να εμπεδώσουν ακόμα περισσότερο τη φιλοσοφία του Στάικου Βεργέτη θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνα στο φιλικό με την Αναγέννηση, που θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας (16:00).

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, που κάθισε ήδη δύο φορές στον πάγκο και κοούτσαρε την ομάδα, θέλει σήμερα να δει κάποια πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του με τους οποίους έχει δουλέψει τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο, οι εμφανίσεις της ομάδας στην παρουσία του κ. Βεργέτη κρίνονται ιδιαίτερα

ενθαρρυντικές. Η Νέα Σαλαμίνα μετρά μία νίκη επί της ΑΕΖ με 5-1 και μια ήττα από την ΑΕΚ με 1-0. Και στα δυο παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κάτι που ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία και έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.
Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας Γιώργου Καζαμία, μιλώντας για τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ.
«Μετά από κάθε ήττα επικρατεί απογοήτευση και προβληματισμός. Εμείς, εκτός από την απογοήτευση, νιώθουμε αδικημένοι, δικαιούμασταν τη νίκη. Επικρατεί ενθουσιασμός για το θέαμα που είδαμε και τη βελτίωση της ομάδας. Θεωρώ ότι με τέτοιες εμφανίσεις είναι θέμα χρόνου να έρθουν και οι βαθμοί. Η ψυχοσύνθεση του Σαλαμιναίου με τις τελευταίες διοικήσεις έχει αλλάξει. Η αλήθεια είναι ότι -προσωπική μου πρόβλεψη- δεν περίμενα τόσο κόσμο με την ΑΕΚ και ευτυχώς που έπεσα έξω. Το κέρδος μας ήταν το χειροκρότημα, παρά την ήττα. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να πιστεύει σε εμάς. Ναι μεν έχουμε έξτρα πίεση, όμως, είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας να λύσει την επιθετική αφλογιστία που μας ταλαιπωρεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα