Νέα Σαλαμίνα: Και τώρα, τι;

Έτσι είναι, όταν δεν σκοράρεις δεν κερδίζει. Η Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα μπορεί να δημιούργησε ευκαιρίες για το γκολ, όταν όμως αυτό δεν έρχεται σίγουρα θα υπάρχουν και οι επιπτώσεις.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ΓΣΖ, βαθμούς εξάδας, με το πλάνο του Ελλαδίτη τεχνικού να μην του βγαίνει. Η Νέα

Σαλαμίνα έπρεπε για πολλούς λόγους να κερδίσει την Καρμιώτισσα, για να συνεχίσει το σερί της πρώτον και δεύτερον γιατί ακολουθεί ένα πρόγραμμα φωτιά. Χρονικά στη σειρά η ομάδα της Αμμοχώστου αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, μετά την Ανόρθωση και μετά τον ΑΠΟΕΛ. Δεν θέλει να είσαι και μετρ του ποδοσφαίρου για να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι το πρόγραμμα που ακολουθεί. Αν ο κ. Βεργέτης δεν κατάφερε να συλλέξει κάποιους βαθμούς από τα επόμενα τρία παιχνίδια, τότε ο στόχος της ομάδας θα απομακρυνθεί και αυτό σίγουρα δεν το θέλουν.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός για τον αγώνα με τον Απόλλωνα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ιβάν Τζούρτζουριτς, ενώ η συμμετοχή των Μακρίεφ και Μπεμπέ θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού αμφότεροι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα