Νέα Σαλαμίνα: Αντίδραση, αποτελεσματικότητα και... κύπελλο

Η νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί του Ερμή δεν ήταν ότι και ότι. Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν μετά από έξι αγωνιστικές να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, μία νίκη που σίγουρα έφερε άλλο αέρα στην ομάδα, ήταν μία νίκη ανακούφισης απέναντι σε μία ομάδα που πάνω κάτω έχει τους ίδιους στόχους.

Προ ημερών κάναμε λόγο για μία κακή Νέα Σαλαμίνα, μία Σαλαμίνα που παρουσίαζε προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, με την ομάδα της Αμμοχώστου λίγες μέρες μετά να μας διαψεύδει, φορώντας το «καλό της

κουστούμι», βγάζοντας το πρόσωπο που οι Σαλαμιναίοι θέλουν να βλέπουν. Η ανατροπή δίνει περισσότερη αξία στη νίκη αυτή της Νέας Σαλαμίνας, αφού αν και οι φτεροπόδαροι κέρδισαν δύο πέναλτι δεν τα κατάφεραν για το τρίποντο, με την ομάδα του Ντε Γιόνγκε να κλείνει στόματα, για τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Υπήρχε αντίδραση, αποτελεσματικότητα και πάθος από τους «ερυθρόλευκους», δίνοντας τέλος στο εφιαλτικό σερί και στην αμφισβήτηση. Τώρα η προσοχή όλων στη Νέα Σαλαμίνα στρέφεται στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με το ΑΠΟΕΛ, με τον Ντε Γιόνγκε να μην υπολογίζει στους Κούλλη Παύλου, Αντόρνο και Άντιτς, ενώ αντίθετα ο Ζάρκοβιτς επιστρέφει.

Ο Κούλλης Πάυλου αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ίσως να μην προλάβει ούτε τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με την Πάφο στο Παφιακό, όμως λόγω του ότι το παιχνίδι είναι την ερχόμενη Δευτέρα, ίσως προλάβει και προπονηθεί κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα