Νέα Σαλαμίνα: Ανατροπή με Ντε Γιόνγκε;

Μέχρι Τρίτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα Ντε Γιόνγκε στη Νέα Σαλαμίνα. Από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο αν και προ ημερών λέχθηκε ότι το πιο σωστό θα ήταν να τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Ολλανδό τεχνικό από τη στιγμή που εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει με το τέλος των πλέι οφ από την ομάδα, ο ίδιος φάνηκε να μην ξέρει τις προθέσεις της διοίκησης ή μάλλον δεν ήθελε να γνωρίζει.

Συγκεκριμένα με το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ

ο Ντε Γιόνγκε δήλωσε ότι απομένουν ακόμη 9 παιχνίδια και θα τα παλέψουν όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, παίκτες, προπονητές και κόσμος; Ο Ντε Γιόνγκε με αυτή τη δήλωση του θέλησε να ρίξει το μπαλάκι αλλού, ή όντως δεν γνωρίζει για τα σενάρια περί αποχώρησης του από την ομάδα άμεσα;

Όπως και να έχει όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι αύριο Τρίτη στη συνάντηση του ΔΣ της ομάδας της Αμμοχώστου με τον Ολλανδό τεχνικό, αφού η προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας μετατέθηκε για τις 8 Μαρτίου, λόγω υποχρεώσεων του προέδρου στο εξωτερικό. Οι δηλώσεις πάντως του τεχνικού της ομάδας, φανέρωσαν ότι μένει στο πόστο του μέχρι τέλη Μαίου... Τώρα αν διαφοροποιήθηκε κάτι από πλευράς Πάρι Ανδρέου και των συνεργατών του θα το μάθουμε σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα