Νέα Σαλαμίνα: Ανακοίνωση για οικονομική στήριξη στο Σωματείο

Η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για την συνέχεια της προσπάθειας για οικονομική στήριξη προς το Σωματείο.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στους φίλους / ες του Σωματείου μας, όπως συνεχίσουν και εντείνουν τη στήριξη προς τη μεγάλη οικονομική προσπάθεια για εισροή περαιτέρω πόρων στα ταμεία του Σωματείου.

Για ακόμα μια χρονιά το Σωματείο μας στηρίζεται και στην οικονομική συνδρομή από

φίλους / ες του Σωματείου, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η φετινή αγωνιστική περίοδος που κυλά με καλούς αγωνιστικούς οιωνούς για τα αθλητικά μας τμήματα.Υπενθυμίζουμε ότι από τον Οκτώβριο του 2022 έχει αρχίσει η διάθεση του λαχνού οικονομικής ενίσχυσης με δώρο ένα αυτοκίνητο Dacia Duster αξίας 22.000 ευρώ.

Με δεδομένο τις οικονομικές δυσκολίες που επικρατούν και γνωρίζοντας ότι ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος με την Ομόνοια στις 22 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, η οικονομική βοήθεια όλων μας θα αποτελέσει ανάσα για την συνέχεια.

Παρόλη την οικονομική στενότητα που επικρατεί το ΔΣ του Σωματείου αποφάσισε όπως ο αγώνας κυπέλου της Τετάρτης έχει μειωμένο κόστος εισιτηρίου για να μην στερήσουμε από καμία οικογένεια που επιθυμεί να παρευρεθεί στο γήπεδο να το πράξει.

Για όσους/ες έχουν την οικονομική δυνατότητα θα κυκλοφορεί στις εισόδους λαχνός οικονομικής ενίσχυσης και καλούμε όπως τους προμηθευτούν για να στηρίξουμε το Σωματείο μας.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ είναι ο κόσμος της!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαλαμίνα, Ανακοίνωση, Σωματείο,salamina, anakoinosi, somateio