Νέα Σαλαμίνα - Ακρίτας: Νίκη με "τεσσάρα" οι ερυθρόλευκοι!

Άνετη εντός έδρας νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα με 4-1 κόντρα στον Ακρίτα, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφφ.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στους 41 βαθμούς στην 7η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν τελευταίοι με 12 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Απείλησε πρώτη με Τσίκο 

Στο 8ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα. Η Νέα Σαλαμίνα βγήκε μπροστά με τον Τσίκο να πατά περιοχή από πλάγια θέση να δοκιμάζει το δυνατό σουτ με

την μπάλα να περνά πάνω από την εστία. 

Τραγικό λάθος και 0-1 

Στο 15ο λεπτό ο Ακρίτας πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γαβριήλ. Έγινε το λάθος στο κέντρο του γηπέδου από τον Μαλεκκίδη, πήρε την μπάλα ο Τόρες και έδωσε στον Γαβριήλ ο οποίος έφυγε από κανονική θέση και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μελίσσα για το 0-1. 

Ισοφάρισε με Τιάγκο η Νέα Σαλαμίνα 

Στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε και ισοφάρισε με τον Τιάγκο. Ήταν η ατομική ενέργεια από τον Τσίκο ο οποίος μπήκε πλάγια στην περιοχή είδε τον Τιάγκο μόνο του γύρισε την μπάλα και ο Βραζιλιάνος με όμορφο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Περντρέου για να ισοφαρίσει σε 1-1. 

Το γύρισε με Ντορεγκαράι

Εννέα λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους η Νέα Σαλαμίνα πήρε το προβάδισμα στον αγώνα με τον Ντορεγκαράι. Στο 54ο λεπτό ο Φράγκος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, τροφοδότησε τον Τσίκο ο οποίος πήγε πλάγια, γύρισε την μπάλα στην περιοχή στον Ντορεγκαράι ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το προβάδισμα της Νέας Σαλαμίνας. 

Τρίτο τέρμα με Κουμούρη στις καθυστερήσεις 

Στις καθυστερήσεις ο Κουμούρης έκανε το 3-1 με όμορφο τέρμα. Ο μέσος της ομάδας ο οποίος πέρασε στο 70ο λεπτό στην θέση του Μποτεάκ πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το  3-1.

Τέταρτο με Μαλεκκίδη 

Στο 90+6 ο Μαλεκκίδης με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 4-1 για την Νέα Σαλαμίνα.  

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Μαλεκκίδης, Ντάτκοβιτς, Τσίκο, Καρλίτος, Φράγκος (64'Μαργκάσα), Μποτεάκ (71'Κουμουρής), Ντορεγκαράι (77'Φλοριάν), Οφόρι (71'Άδωνη), Τιάγκο (71'Μιγκελίτο).

Στον πάγκο: Κίσσας, Άδωνη, Κατσικάς, Μιγκελίτο, Κουμουρής, Κλίμοβιτς, Νικολάου, Φλοριάν, Λέουκο, Μαργκάσα, Φελίπε, Ντιακιτέ.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Παουγκέν, Ντραμέ, Άμπραχαμ, Κλεμέντε (60'Αμπντουσαλάμοφ), Μεντίμορετς, Γαβριήλ, Τόρες, Καραγιάννης, Αραούχο, Λόπες (60'Εράσο).

Στον πάγκο: Καστελάνι, Πάζαρος, Φοφανά, Κονέ, Αμπντουσαλάμοφ, Ζουνίνιο, Ντουμπόφ, Εράσο, Δημοσθένους, Φουριέλ, Κυριακίδης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Οφόρι, Τσίκο / Κλεμέντε, Ντραμέ, Γαβριήλ.

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Νικολαΐδης Χρίστος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαλαμίνα #45 Ακρίτας, Νίκη,salamina #45 akritas, niki