Νέα προβληματική εμφάνιση και ξανά πίσω στο σκορ

Το πέρας της 4ης αγωνιστικής, βρίσκει την Ομόνοια στην 9η θέση με μόλις 4 βαθμούς και με παιχνίδι λιγότερο. Η απογοητευτική εμφάνιση γι' άλλη μία φορά μέσα στη σεζόν, έφερε νέες απώλειες στο πρωτάθλημα, αφού ναι μεν μπορεί να μην ηττήθηκε από τη Πάφο, όμως η όλη εικόνα και το "Χ", φυσικά και δεν χαροποιεί κανένα.

Η Ομόνοια κακά τα ψέματα πήρε ό, τι έδωσε στον αγωνιστικό χώρο, έδειχνε ότι δεν μπορούσε για κάτι παραπάνω και ο βαθμός ήρθε στην τελική από... σπόντα αφού η ισοφάριση ήταν με αυτογκόλ. Προβληματική

εμφάνιση γι' ακόμη μία φορά για το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ, που δείχνει να νοσεί και να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Το φετινό πρωτάθλημα αν και στο ξεκίνημα της σεζόν, αποδείχθηκε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα, πόσο μάλλον για την Ομόνοια που έχει να διαχειριστεί και το θέμα Ευρώπης ενδιάμεσα. Μέχρι στιγμής δεν είδαμε τους "πράσινους" να παίζουν τη μπάλα που επιθυμούν, οι προσδοκίες του κόσμου για την πρωταθλήτρια είναι πολύ μεγαλύτερες, όσο όμως παρουσιάζεται αυτή η εικόνα, τότε είναι αντιληπτό ότι οι δικαιολογίες και η υπομονή του κόσμου θα στερέψει. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός της μίας νίκης, ήττας και ισοπαλίας προβληματίζει, όμως από πλευράς Ομόνοια εκφράζεται αισιοδοξία ότι η ομάδα θ’ ανακάμψει και θα βελτιωθεί παράλληλα.

Η Ομόνοια βάζει δύσκολα στον εαυτό της, δεν απλοποιεί το παιχνίδι της, δείχνει ότι αγχώνεται ενώ γι’ άλλη μία φορά βρίσκεται πίσω στο σκορ κάτι που φανερώνει ελλείψεις και αδυναμίες στη αμυντική γραμμή της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα