Οικολόγοι: Άναψε πράσινο φως για μετάβαση στη Γενεύη

Ανοίγει ο δρόμος για την μετάβαση του Γιώργου Περδίκη, εκ μέρους του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών, στη Διάσκεψη για την Κύπρο, η οποία θα υλοποιηθεί στη Γενεύη.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, ενημέρωσε απόψε την πολιτική επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων, για όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο από μέρους τους Προέδρου της Δημοκρατίας και αφού συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις πάνω στο ζήτημα, παρουσίας ή όχι του κινήματος στη Γενεύη, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί.

Η πολιτική επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα ότι το Κίνημα πρέπει να μεταβεί και να παραστεί με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο στη Γενεύη, σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα στιγμές. Μαζί με τον Πρόεδρο, Γιώργο Περδίκη, θα μεταβεί και ο Νικος Παυλίδης, νομικός και μέλος της ομάδας που έχει ως θέμα το Κυπριακό και τη μελέτη των προνοιών του, από μέρους Οικολόγων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη του Κινήματος, μεταξύ των οποίων ο κ. Παυλίδης και η Έφη Ξάνθου, θα μεταβούν τις αμέσως επόμενες μέρες στη Γαλλία για συναντήσεις με τους Γάλλους Πράσινους, σε Γερουσία και Βουλή, ενόψει των εξελίξεων στο Κυπριακό, με αποτέλεσμα ο κ.Παυλίδης, να μεταβεί στη Γενεύη στις 11 Ιανουαρίου.

Την τελική απόφαση σχετικά με το αν θα μεταβεί ή όχι το κίνημα στη Γενεύη, θα επικυρώσει η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος, το ερχόμενο Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα