Νέα ομάδα από Ελλάδα... μπαίνει σφήνα για την απόκτηση του Φαμπιάνο

Τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας συνεχίζονται. Σύμφωνα με το Sportime.gr, πέραν από την ΑΕΚ Αθηνών, για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα ενδιαφέρεται και ο Άρης Θεσσαλονίκης

Όπως τονίζεται,

οι κιτρινόμαυροι θα χτυπήσουν την πόρτα της κυπριακής ομάδας για να δηλώσουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους, αν δεν το έχουν ήδη πράξει. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την Κυπριακή ομάδα, αλλά η Ένωση δεν είναι η μόνη ομάδα που τον κοιτάει από την Ελλάδα. Στο… παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Δύσκολη η περίπτωση για τον λάτιν πορτιέρε, αφού το συμβόλαιό του με την Ομόνοια τελειώνει το καλοκαίρι του 2022, αλλά ο Καρυπίδης θα το… κυνηγήσει. Εξάλλου, το συνηθίζει τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους να αποκτάει ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια και δεν είναι ελεύθεροι.

Πρόσφατο παράδειγμα οι Ματέο Γκαρσία, Ντάτκοβιτς, αλλά και ο Αντεμ. Στο πρόσφατο παρελθόν, οι Θεσσαλονικείς κατέβαλαν το… κάτιτίς τους για να φέρουν στην Θεσσαλονίκη και τους Σούντγκρεν (ΑΪΚ), Ροζ (Λοριάν).

Οσον αφορά στο ενδιαφέρον για τον Φαμπιάνο, ο βραζιλιάνος πορτιέρε κάνει κλικ στους «κιτρινόμαυρους» και είναι δεδομένο ότι θα χτυπήσουν την πόρτα της κυπριακής ομάδας για να δηλώσουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους. Αν δεν το έχουν ήδη πράξει.

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε το Sportime, το αφεντικό του Άρη έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με μεταγραφικούς στόχους. Και δεν είναι μόνο ο Κρκιτς. 

Keywords
Τυχαία Θέματα