Νέα νεκρή αγελάδα «ξεβράστηκε» στην παραλία Ακρωτηρίου (pic)

Λίγες εβδομάδες μετά το περιστατικό της νεκρής αγελάδας την οποία βρήκαν να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, αναγνώστρια του Sigmalive μας απέστειλε φωτογραφία με πεθαμένη αγελάδα στην παραλία Ακρωτηρίου.

Την νεκρή αγελάδα τη ξέβρασε η θάλασσα χθες το πρωί σε μια παραλία στην οποία δεν υπάρχουν λουόμενοι. Εκείνη η περιοχή είναι η περιοχή όπου γεννούν οι χελώνες και χθες εντόπισαν το άτυχο ζώο οι περαστικοί.

Το Sigmalive

επικοινώνησε με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ακρωτηρίου και λειτουργός του Κέντρου ανέφερε ότι είχαν πληροφορία ότι υπάρχει μια νεκρή αγελάδα στην παραλία Ακρωτηρίου και σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν την παραλία.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι η αγελάδα βρέθηκε στη θάλασσα μετά από πτώση από περαστικό πλοίο. Επίσης έχουν καλέσει και τις κτηνιατρικές υπηρεσίες για να μεταφέρει την αγελάδα.

Επιπλέον ο λειτουργός του Περιβαλλοντικού Κέντρου ανέφερε ότι είναι η δεύτερη φορά φέτος που εντοπίζουν νεκρή αγελάδα στις παραλίες της Λεμεσού και η πρώτη έπειτα από δύο-τρία χρόνια που εντόπισαν νεκρή αγελάδα στις παραλίες Ακρωτηρίου.

Διαβάστε επίσης: Νεκρή αγελάδα στη θαλάσσια περιοχή Γοργόνας

Keywords
Τυχαία Θέματα