Νέα κίτρινη προειδοποίηση – Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η μετεωρολογική υπηρεσία για αύριο Τρίτη.

Η κίτρινη προειδοποίηση θα ισχύσει από τις 13:00 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα. 

Η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 32 στα ψηλότερά ορεινά.  

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όμως δυνατό να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι

θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα ανατολικά και νότια παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όμως δυνατό να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα παραμείνει στα επίπεδα της Τρίτης ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Διαβάστε ακόμη: 

Έρικ Κίτας: Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Πότε αναμένεται

Keywords
Τυχαία Θέματα