Νέα γαστρονομική εμπειρία με μεσογειακό άρωμα, στην Μαρίνα Αγίας Νάπας!

Η νέα γαστρονομική προσθήκη στο νησί ήρθε για να εκτοξεύσει τις γευστικές μας εμπειρίες σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας, μπορείτε να συναντήσετε το Riva Beachouse το οποίο ήρθε με σκοπό να προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι με άρωμα Μεσογείου, με υπέροχη θέα στα καταγάλανα νερά της Αγίας Νάπας. Το εστιατόριο βρίσκετε στη δυτική πλευρά της ολοκαίνουργιας και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, της Μαρίνας.

Δικαιωματικά μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος all-day προορισμός του νησιού

 για την καλοκαιρινή περίοδο και να γίνει η δική σας αγαπημένη επιλογή. Το Riva Beachouse αποτελεί την πιο πρόσφατη ιδέα του AMARO Hospitality Group σε συνεργασία με την Μαρίνα Αγίας Νάπας και τον φημισμένο σεφ, Δημήτρη Κατριβέση. Η συνεργασία αυτή είναι πολλά υποσχόμενη, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Παρέχει πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία για τις καλοκαιρινές σας βουτιές ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε εξαίρετο φαγητό. Η κουζίνα του εστιατορίου υπόσχεται την καλύτερη ποιότητα και εμφάνιση φαγητού, η οποία είναι αποτέλεσμα έμπνευσης από διάφορες κουζίνες ανά το πλανήτη σε έναν γευστικό συναπάντημα με την μεσογειακή και κυπριακή κουζίνα. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στη συνεργασία δύο καταξιωμένων σεφ του Δημήτρη Κατριβέση και Πέτρου Μπραϊκίδη.

Με αφορμή την προσθήκη του Riva beachouse ο Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αγίας Νάπας Μαρίνα, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Riva Beachouse στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας και είμαστε βέβαιοι ότι θα τραβήξει την προσοχή τόσο των τουριστών όσο και των ντόπιων. Η προσθήκη ενός σχολαστικά μελετημένου και αναβαθμισμένου concept, που προσφέρει εξαιρετική γαστρονομία σε μια απίστευτη τοποθεσία με μοναδική θέα και μεσογειακό σκηνικό, θα ενισχύσει περαιτέρω το υψηλό επίπεδο των ψυχαγωγικών και γαστρονομικών προσφορών του νησιού».

Με τη σειρά του, ο Παύλος Κυριάκου, Διευθυντής του Riva Beachouse, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Μαρίνα Αγίας Νάπας για την άψογη συνεργασία… Η τοποθεσία του Riva Beachouse στη Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι ιδανική, αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα στο νησί μας».

Το Riva Beachouse αποτίει φόρο τιμής στη δεκαετία του '60 και του '70 και στη "Χρυσή Εποχή" των ταξιδιών. Με στόχο την αναβάθμιση της γαστρονομικής εμπειρίας του  νησιού υπόσχεται σε ταξιδιώτες και ντόπιους να ανταποκριθεί και να ικανοποιήσει κάθε τους προσδοκία! Είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομικής ποιότητας και εμπειρίας ως κομμάτι του νεοεισερχόμενου, καθηλωτικού έργου που κοσμεί την Αγία Νάπα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα εδώ και την σελίδα στο Instagram rivabeachouse.

 
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Αγίας Νάπας,marina agias napas