Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς την μάσκα

Λίγη ώρα πριν από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», στην οποία η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίζεται για πρώτη φορά χωρίς την μάσκα της σε μία συμβολική κίνηση που δείχνει τεράστια δύναμη και θάρρος, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανήρτησε στο Instagram μία νέα φωτογραφία της χωρίς της προστατευτική της μάσκα.

Δύο περίπου χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι, που σόκαρε το Πανελλήνιο και της άλλαξε της ζωή, η Ιωάννα είναι έτοιμη να εμφανιστεί και να μιλήσει χωρίς την μάσκα

της, κάτι που είχε αποκαλύψει και σε σχετικά στόρι στο Instagram πριν από λίγο καιρό λέγοντας «Είμαι έτοιμη» - χωρίς ωστόσο να ορίσει χρονικά τότε την στιγμή.

Η στιγμή αυτή είναι τώρα, όπως αποκαλύφθηκε με ένα τρέιλερ από τους «Πρωταγωνιστές» ή αλλιώς από την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη. Η 36χρονη πρώην λογίστρια, και νυν συνεργάτιδα του δημοσιογράφου και πολιτικού, ανοίγει την καρδιά της σε ένα επεισόδιο που θα προβληθεί στις 28 Απριλίου και με τα λεγόμενά της περνάει άκρως αισιόδοξα μηνύματα και όλα αυτά χωρίς την μάσκα την οποία φοράει εδώ και δύο χρόνια.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έχει τα δικά της podcast στη γνωστή πλατφόρμα του Σταύρου Θεοδωράκη, παραχώρησε μέρος της συνέντευξης στο σημείο που έγινε η απαράδεκτη σε βάρος της επίθεση, και μίλησε στον οικοδεσπότη της εκπομπής για όλα όσα αισθάνεται και τα οποία θα δει το κοινό προσεχώς.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis)

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα