Νέα φιλική νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αυστραλία. Η ομάδα του Σόλσκιερ μετά τη Περθ, κέρδισε και τη Λιντς με 4-0 και αποζημίωσε τους χιλιάδες φιλάθλους που κατέκλυσαν το στάδιο για να παρακολουθήσουν ένα ντέρμπι από τα παλιά της Πρέμιερ Λιγκ. 

Ο Ρομέλου Λουκάκου έμεινε ξανά εκτός αποστολής, με τον προπονητή της ομάδας να κάνει λόγο για νέο χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση, αλλά να γίνεται πλέον κατανοητό ότι είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή του στην Ίντερ.

Μόλις

στο 7ο λεπτό βγήκε στο γήπεδο κάτι που προφανώς ο Όλε Σόλσκιερ δουλεύει πολύ το φετινό καλοκαίρι στην προετοιμασία.

Ο Πογκμπά έκανε πολύ καλή κάθετη στον Γουάν – Μπισάκα, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας να πατάει περιοχή και να βγάζει αμέσως την ασιστ στον Γκρίνγουντ για το 1-0.

Στο 27'  ήρθε η τρομερή προσπάθεια του Ράσφορντ που με μια κλειστή ντρίμπλα κατάφερε ν' αποφύγει διπλό μαρκάρισμα και να κάνει το διαγώνιο σουτ από αριστερά για το 2-0.

Ο Ντάνιελ Τζέιμς θα μπορούσε να έχει πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, όμως, στο χαμηλό πλασέ που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δοκαριού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Σόλσκιερ ν' αλλάζει ολόκληρη την ενδεκάδα για να δουλέψει με άλλους ποδοσφαιριστές, ο Τζόουνς στο 51' σκόραρε έχοντας γίνει αποδέκτης εκτέλεσης κόρνερ από τον Αντρέας Περέιρα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μαρσιάλ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τσονγκ στο 69'.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου: Ρομέρο, Γουάν – Μπισάκα, Λίντελεφ, Μπαϊγί, Μάρκος Ρόχο, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Γκρίνγουντ, Μάτα, Τζέιμς, Ράσφορντ

Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου: Περέιρα, Νταλότ, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Γιάνγκ, Μάτιτς, Αντρέας Περέιρα, Λίνγκαρντ, Τσονγκ, Γκόμες, Μαρσιάλ.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα