Νέα δώρα στο σχέδιο επιβράβευσης loveSnack

Τα ταψιά NAVA γίνονται δικά σας χωρίς κληρώσεις.

Η αγάπη για τα συσκευασμένα αλλαντικά Snack μεγαλώνει και γίνεται πιο θερμή με νέα… πυρίμαχα δώρα από τη γνωστή εταιρεία NAVA. Το σχέδιο επιβράβευσης loveSnack μπαίνει σε νέα φάση και με κάθε 3 κιλά συσκευασμένων Snack, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές του να επιλέξουν ένα από τα τρία αντικολλητικά ταψιά με κεραμική επίστρωση NAVA!

Το πρωτοποριακό σχέδιο επιβράβευσης loveSnack, που

ξεκίνησε πριν από 6 μήνες, δίνει δώρα χωρίς κληρώσεις και διαγωνισμούς. Το μόνο που χρειάζεται κανείς να κάνει, είναι να απολαύσει τα αγαπημένα του συσκευασμένα αλλαντικά Snack και να καταχωρίσει τους κωδικούς των συσκευασιών (barcode και τον κωδικό του ξυστού το μπροστινό μέρος της συσκευασίας) στο www.lovesnack.com.cy. Μόλις ο χρήστης “μαζέψει” 3Kg παίρνει αυτόματα το αντικολλητικό ταψί με κεραμική επίστρωση NAVA της επιλογής του.

Τα ταψιά NAVA που μπορεί κανείς να διεκδικήσει είναι στις εξής διαστάσεις: Ταψί NAVA 26cm X 34cm, ταψί NAVA 23cm X 36,5cm και ταψί NAVA 28cm X 40cm.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σχέδιο προνομίων loveSnack και τα ταψιά NAVA, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.lovesnack.com.cy.

Keywords
Αναζητήσεις
lovesnack cy
Τυχαία Θέματα