Νάπολι: Πρόταση για Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα είναι δυσαρεστημένος από τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να φύγει το καλοκαίρι από τους «ροχιμπλάνκος», με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για επαφές του Ισπανού διεθνούς φορ με τη Νάπολι. Ο ικανότατος επιθετικός είναι σε κόντρα με τη διοίκηση, μετά την απόφαση της τελευταίας να τον τιμωρήσει με πρόστιμο για την λεκτική του επίθεση κατά

του διαιτητή του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Κόστα τιμωρήθηκε από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών από τα επόμενα ματς του πρωταθλήματος της La Liga, διότι επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή του αγώνα της 6ης Απριλίου με την Μπαρτσελόνα, Χέσους Ζιλ Μανθάνο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα παίξει σε κάποιο άλλο ματς πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο διεθνής άσος πληροφορήθηκε πως πρόκειται να τιμωρηθεί με πρόστιμο για το παράπτωμά του και η αντίδρασή του ήταν ν' αρνηθεί, τον περασμένο μήνα, να λάβει μέρος στις προπονήσεις, παρότι βρισκόταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο γενικός διευθυντής της Ατλέτικο, Κλεμέντε Βιγιαβέρδε, άσκησε έντονη κριτική στον Κόστα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, χάρη στην οποία οι Καταλανοί «άγγιξαν» τον τίτλο και από το τότε οι σχέσεις του με τη διοίκηση παραμένουν ψυχρές.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport», ο Κάρλος Αντσελότι ψάχνει για έναν ακόμη επιθετικό, στο πλάι του Πολωνού, Μίλικ, και ο Κόστα είναι πρώτος στη λίστα του τεχνικού των «παρτενοπέι», Κάρλο Αντσελότι. Ο 30χρονος φορ τη φετινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει δύο γκολ σε 16 παιχνίδια με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το κόστος της μεταγραφής δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 25 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα