Ν.Ανδρουλάκης: «Σε περίπτωση εκλογής μου θα οδηγήσω το «ΚΙΝΑΛ» στο προσκήνιο»

Στην Κύπρο βρέθηκε πρόσφατα ο Ελλαδίτης Ευρωβουλευτής με την Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Νίκος Ανδρουλάκης. Τον Ιούλιο του 2021, δήλωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στις εκλογές ανάδειξης ηγεσίας του «Κινήματος Αλλαγής», (ΚΙΝΑΛ), πρώην ΠΑΣΟΚ. Η πρώην πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, απεβίωσε στις 25 Οκτωβρίου 2021.

Ο

κύριος Ανδρουλάκης συμμετείχε ως ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου και το Υπουργείο Εξωτερικών.

Η συζήτηση αφορούσε το μέλλον της ευρωπαϊκής ασφάλειας και άμυνας, μιας και ο κύριος Ανδρουλάκης μεταξύ άλλων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι Αντιπρόεδρος, στην Υποεπιτροπή Ασφάλειας και Άμυνας.

Ερωτηθείς από το «Sigmalive» (S), εάν εκλεγεί στην ηγεσία του «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ» ποιο θα είναι με δύο λόγιο το επόμενο βήμα του, απάντησε:

-«Κάνω ένα αγώνα, πιστεύω ότι αυτός ο αγώνας είναι ελπιδοφόρος, συναντώ παντού ανθρώπους που έχουμε κοινές αγωνίες, που θέλουμε να μεγαλώσουμε την παράταξη μας. Έχει κουραστεί ο λαός από τον σημερινό δικομματισμό. Η «Νέα Δημοκρατία» με συνεχείς αποτυχίες και ο «ΣΥΡΙΖΑ» και ο  κύριος Τσίπρας, δεν μπορούν να διαμορφώσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας.

Εμείς θέλουμε νέα, αξιόπιστα πρόσωπα επάρκειας, Σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, για να κτίσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον Ελληνικό λαό. Πιστεύω πως αν μου δώσουν την δυνατότητα τα μέλη και οι φίλοι μας 5 και 12 Δεκεμβρίου 2021, που είναι οι εκλογές, θα υλοποιήσω ένα τέτοιο σχέδιο και θα οδηγήσω την παράταξη  μας ξανά στο προσκήνιο, όχι ως κομπάρσο, αλλά πραγματικά πρωταγωνιστή με ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ν Ανδρουλάκης, ΚΙΝΑΛ,n androulakis, kinal