Ναγκόε: '' Δεν έδωσε ούτε φάουλ''

Ο τεχνικός του Άρη ο Εουγκέν Ναγκόε αναφέρθηκε για τον τραυματισμό του Κύπρου και τόνισε πως είναι ότι χειρότερο που ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ. Ενώ ο Λούκας Χατζηλούκας χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του αγχωτική.

Αναλυτικά:

Εουγκέν Ναγκόε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μπορούσαμε να κερδίσουμε , όμως κάναμε το λάθος που μας στοίχησε. Δεν είμαστε στην καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Το χειρότερο ήταν το ατύχημα του Κύπρου.

Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αλλά όταν χτυπά σοβαρά ένας παίκτης και δεν δίνεις ούτε φάουλ δεν μπορώ να μην πω κάτι. Είδαμε και τι συνέβη με το ΑΠΟΕΛ. Συγχαρητήρια στη Δόξα και καλή τύχη»

Λούκας Χατζηλούκας: '' «Είχαμε αρκετά προβλήματα κόντρα στον Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα από μας και μπορούσε να μας κερδίσει. Ήρθε η φάση του τραυματισμού του παίκτη του Άρη και άλλαξε τα δεδομένα. Του εύχομαι να επιστρέψει όσο το δυνατό πιο γρήγορα στα γήπεδα. Μετά που έμεινε με δέκα παίκτες ο Άρης, μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Ήταν μια αγχωτική νίκη και ελπίζω να μας δώσει τη δύναμη να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα