Ναγκόε: "Ακόμα δεν τελειώσει τίποτα" (δηλώσεις Ντε Γιόνγκε)

Ο τεχνικός του Άρη, Εουγκέν Ναγκόε δήλωσε ικανοποιημένος για την σημαντική νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και τόνισε οτι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Οι δηλώσεις του:


"Πρώτα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την σοβαρότητα και την δύναμη που έδειξαν στο παιχνίδι. Έκαναν ότι τους ζήτησα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα αυτό με το ΑΠΟΕΛ. Ξέραμε ότι το παιχνίδι

θα ήταν δύσκολο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου που το κατάλαβαν αυτό. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες. Στην επανάληψη σκοράραμε, μετά ρίξαμε τον ρυθμό όχι γιατί δεν θέλαμε δεύτερο γκολ αλλά θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και κάναμε ένα βήμα προς τα πίσω. Η Νέα Σαλαμίνα ανέβηκε αλλά είχαμε 2-3 αντεπιθέσεις για να βάλουμε και άλλα γκολ. Είναι μια σημαντική νίκη αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλω ακόμα περισσότερα πράγματα από την ομάδα μου. Τώρα έχουμε τον Εθνικό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη. Θέλω πάντα να κερδίζω. Εγώ θα ήθελα να κερδίσω το πρωτάθλημα αλλά μάλλον δεν θα μπορέσω. Θα προσπαθήσουμε κάθε βδομάδα να παίζουμε καλύτερα και να μαζέψουμε όσο περισσότερους πόντους. Στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε”

Απο την άλλη ο τεχνικός της Σαλαμίνας, Ντε Γιόνγκε δήλωσε

"Ήταν άλλη μια ήττα. Ελπίζαμε ότι μετά το περασμένο παιχνίδι η ομάδα θα αντιδράσει και προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό μετά το 1-0. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ είπαμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς και δεν είμαστε σε κατάσταση να θεωρούμε εύκολα παιχνίδια. Τελειώνοντας να πω ότι πιστεύω στην ομάδα και στις δικές μου δυνατότητες, πιστεύω στους παίκτες και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον στόχο της 6αδας πραγματικότητα. Όλοι να προσπαθήσουμε μαζί και να παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Την προηγούμενη φορά που δεχθήκαμε δυο ήττες ανατρέψαμε το κλίμα και αυτό θα κάνουμε και τώρα. ".

Keywords
Τυχαία Θέματα