Νάγκελσμαν: «Είναι ασυνήθιστο, ελπίζω όμως ότι αύριο θα είμαι στον πάγκο»

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δήλωσε σήμερα (1/11) βέβαιος ότι θα επιστρέψει στον πάγκο των Βαυαρών για τον αυριανό αγώνα τους -στον  5ο όμιλο του Champions League -με την Μπενφίκα, μετά από απουσία δύο εβδομάδων λόγω μόλυνσης από την Covid-19.

Ο Νάγκελσμαν είχε απουσιάσει, στη νίκη της με 4-0 επί της Μπενφίκα στη Λισαβόνα πριν από δύο εβδομάδες, καθώς και όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Γερμανίας από τότε, αλλά δήλωσε ότι

είναι έτοιμος να καθίσει αύρθιο στον πάγκο.

«Εξακολουθείς να νιώθεις ότι υπάρχει κάτι στο σώμα σου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Νιώθω καλά και πιστεύω και ελπίζω ότι το τεστ αύριο θα είναι αρνητικό και θα είμαι εκεί», από το σπίτι του.

«Υπάρχουν πολύ χειρότερες μοίρες στη ζωή από το να είσαι στο σπίτι για 14 ημέρες. Είναι φυσικά ασυνήθιστο και θέλεις να δουλέψεις με τους παίκτες και να είσαι στον πάγκο της ομάδας. Ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει αύριο.»

Οι Βαυαροί, που έχασαν μόνο ένα παιχνίδι χωρίς τον Νάγκελσμαν , με 5-0 από την Γκλάντμπαχ στο κύπελλο Γερμανίας, είναι στην κορυφή του ομίλου τους και θα προκριθούν στους «16» με νίκη επί των Πορτογάλων.

Η Μπάγερν έχει εννέα βαθμούς σε τρία παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 12 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα, με την Μπενφίκα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς. 

«Απέναντι στη Γκλάντμπαχ πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν, αλλά απέναντι στην Ουνιόν τα πήγαμε καλά για μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά χαλαρώσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τους 12 βαθμούς και να εξασφαλίσουμε  την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ», πρόσθεσε ο 34χτονος Γερμανός προπονητής.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα