Να βρει την συνταγή της επιτυχίας

Η ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια άφησε τους γαλαζοκίτρινους 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ανόρθωση αν και με 2 αγώνες λιγότερους(18 βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ, 24 η Ανόρθωση). Στα φετινά ντέρμπι ο ΑΠΟΕΛ δεν τα έχει πάει καλά, καθώς σε 4 ντέρμπι μετράει μόλις μία νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ και τρεις ισοπαλίες με ΑΕΚ,Απόλλωνα και Ομόνοια.

Το γεγονός

πως στις 3 ισοπαλίες μάλιστα πέτυχε μόλις 1 γκολ πρέπει να προβληματίσει, αντίθετα με την άμυνα που στέκεται πολύ καλά με 1 γκολ παθητικό σε 4 ντέρμπι.Ο Τόμας Ντολ γνωρίζει πως υπάρχει δρόμος στο πρωτάθλημα,αλλά οι μέτριες εμφανίσεις της ομάδας του φέρνουν προβληματισμό.

Σαφέστατα παίζει ρόλο και η κούραση της Ευρώπης,όμως δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ειδικά στο αιώνιο ντέρμπι που είναι ματς ειδικών συνθηκών.

Ακολουθούν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό,Εθνικό,ΑΕΛ,ΕΝΠ και ξανά Ολυμπιακό πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Σε αυτά τα παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να μαζέψει αν όχι το απόλυτο των βαθμών τους περισσότερους που μπορεί έτσι ώστε να πάει στο ντέρμπι με την καλύτερη ψυχολογία.Έτσι ο Ντολ καλείται να βρει τη συνταγή που θα ανεβάσει την ομάδα βαθμολογικά και να βρει τις λύσεις ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα