«Να τους ανταποδώσουμε την καυτή ατμόσφαιρα»

Μεγάλο παιχνίδι αναμένει τους φίλους του Απόλλωνα το βράδυ της Πέμπτης στην Αρένα, στον επαναληπτικό του 2-1 που έγινε στη Σκωτία με την Αμπερντίν.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, με τον Φανούριο Κωνσταντίνου να μιλά για τον αγώνα στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα εισιτήρια του αγώνα απάντησε: «Δεν είναι μεγάλος ο αριθμός των 5600 και εάν εξαντληθούν, θα έχουμε στη διάθεσή μας ακόμα μια κερκίδα. Εύχομαι ο κόσμος μας να δώσει δυναμικό 'παρών' και να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και να περάσουμε στα πλέι-οφ».

Για την ατμόσφαιρα που αναμένουν είπε: «Δεν πρέπει να είμαστε εχθρικοί προς την Αμπερντίν. Ζήσαμε μια καθ’ όλα ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, ήταν απόλυτα φιλόξενοι και θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε. Επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 20.000 φίλοι τους στο πρώτο ημίχρονο και, μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, να τούς το ανταποδώσουμε, ώστε να ανατρέψουμε το σκορ».

Για το γεγονός ότι ο Αυγουστή δεν θα είναι στον πάγκο είπε: «Είναι ευκαιρία να παίξουν για τον προπονητή τους, για τον άνθρωπο που τους έφερε στην ομάδα και να πάρουμε την πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα