Να το πετύχει αυτή τη φορά στο ΓΣΠ

Η ΑΕΛ πάει σήμερα στη Λευκωσία για το ντέρμπι με την Ομόνοια στις 17:00, ένα παιχνίδια που αν οι "γαλαζοκίτρινοι" της Λεμεσού το κερδίσουν τότε θα κάνουν το τρία στα τρία στη σειρά για πρώτη φορά φέτος. Ο Ντούσαν Κέρκεζ μας έχει αποδείξει ότι έχει τον τρόπο να το πετύχει αυτό, έχει ικανότατους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και αν βγάλουν το ίδιο πάθος που έβγαλαν με Απόλλωνα και Πάφο, τότε θα είναι πιο κοντά σ' ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η τελευταία επίσκεψη της ΑΕΛ στο ΓΣΠ

δεν ήταν και ότι καλύτερο, αφού γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον ΑΠΟΕΛ, πάει σήμερα εκεί για να επανορθώσει, έχοντας όμως απέναντι της αυτή τη φορά την Ομόνοια. Στο φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε αμφίρροπα παιχνίδια, δεν υπάρχουν τα φαβορί, έτσι είναι και το σημερινό ντέρμπι στο Τσίρειο Ομόνοια-ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού έρχεται με μοναδικό στόχο το τρίποντο για να φτάσει στους 17 βαθμούς, όσους έχει και η πρωτοπόρος Ανόρθωση που θα αγωνιστεί δύο ώρες αργότερα...

Ο Βόσνιος τεχνικός είδε τον Χουράδο να μένει εκτός αποστολής με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι εκτός είναι και οι Ντόσα, Γκοντάλ, Αντάμοβιτς, Γκαστανιάγα, Τόρες και Μεντόγιβιτς. 

Keywords
Τυχαία Θέματα