Να τελειώνουν γρήγορα με τον Λέτο

Η διοίκηση και ο ατζέντης του Λέτο έχουν αρκετά ζητήματα να επιλύσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ αναμένεται και η εισήγηση του Στραματσόνι.



Το επίσημο κλείσιμο της υπόθεσης του Γιώργου Κουτρουμπή φέρνει στο προσκήνιο τις υπόλοιπες εκκρεμούσες, με πρώτη αυτή του Σεμπαστιάν Λέτο. Άλλωστε, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017 και στη διοίκηση επιθυμούν να τη διευθετήσουν, προτού εξελιχτεί σε "σήριαλ".

Ο μάνατζερ του Αργεντινού ποδοσφαιριστή έχει λάβει πρόσκληση να έρθει στην Αθήνα

και να έχει συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και την Αθηνά Μπαλομένου, για να μιλήσουν για τις λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης.

Είναι γεγονός ότι θα χρειαστεί να διευκρινιστούν ορισμένα ζητήματα που προέκυψαν μετά τη δήλωση του Λέτο μετά τη νίκη επί του Ηρακλή, όταν και είχε σχολιάσει ότι κανένα διοικητικό στέλεχος δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του.

Η πρόθεση της διοίκησης και του Αντρέα Στραματσόνι είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Λέτο, ενώ η επιθυμία του 30χρονου ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του με τα πράσινα. Βέβαια, τα δύο στοιχεία δεν προεξοφλούν το αποτέλεσμα των συζητήσεων, αφού προέχει η κάθε πλευρά να εκφράσει τις απόψεις της για το οικονομικό, τη χρονική διάρκεια και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Με την παρούσα σύμβαση, ο Λέτο αμείβεται με 250.000 ευρώ ετησίως και απολαμβάνει ορισμένα μπόνους. Επί της ουσίας, ο Στραματσόνι θα τοποθετηθεί για την αγωνιστική παρουσία του 30χρονου επιθετικού και τη γενικότερη συμβολή του στην ομάδα και η έκθεση του θα κρίνει και την πρόταση της διοίκησης.

Προς το παρόν, το μοναδικό σχόλιο που γίνεται για την υπόθεση είναι πως η διάθεση όλων είναι να ξεπεραστούν οι οποίες δυσκολίες προκύψουν

Keywords
Τυχαία Θέματα