Να σφραγίσει την πρόκριση στο Μαυροβούνιο

Mε μοναδικό στόχο να τελειώσει ότι άρχισε την Τετάρτη στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της (σ.σ. και κυπριακής ομάδας) στον τρίτο γύρο του Champions –League, η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 21:00 (ζωντανά ο αγώνας από το Laola TV) την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Jedistvo Bemax στην πόλη Bijelo Polje. Η νίκη με 3-0 την Τετάρτη θα είναι οδηγός για τους «πράσινους» ενόψει του επαναληπτικού.

Η Ομόνοια θα προπονηθεί το Σάββατο στη σάλα «Νikoljac Bijelo Polje» που θα διεξαχθεί ο αγώνας και ο Ελλαδίτης κόουτς Γιάννης Καλμαζίδης θα

βάλει τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι της ομάδας του. Πλέον, μετά και τον πρώτο αγώνα ο Βορειοελλαδίτης προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τους Μαυροβούνιους και μαζί με τους βοηθούς του Σάββα Σάββα και Δήμο Φιλιππάτο θα ετοιμάσουν την ομάδα τους.

Στο Μαυροβούνιο ταξίδεψαν οι: Αχ. Πετρακκίδης, Αυγ. Σαββίδης, Σωτ. Πετρακκίδης, Πάμπλο Γκούζμαν, Ανδρ. Σαββίδης, Χρ. Αντωνιάδης, Κυρ. Αδάμου, Χρ. Προδρόμου, Αγγ. Αλεξίου, Μαρ. Παπαχριστοδούλου, Σεργκ. Μπάγκρει και Μ. Σιντιμπέ.

Οι «πράσινοι» άνκαι ήταν καταφανώς ανώτεροι την Τετάρτη δεν θεωρούν ότι η πρόκριση κρίθηκε, κάτι που τόνισε στην ιστοσελίδα www.volleyball.org.cy ο κόουτς Γ. Καλμαζίδης, ενώ όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα θεωρούν ότι η Ομόνοια πρέπει να διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη στην πόλη του Μαυροβουνίου.

H ομάδα της Jedistvo Bemax θα παραταχθεί στη σάλα «Νikoljac Bijelo Polje» με τους: Στρ. Κουμπούροβιτς, Βλ. Βούκιτς, Γ. Ντέλιτς, Νιχ. Νιζντάρεβιτς, Λιουμπ. Πόποβιτς, Ίγκ. Κότζοβιτς, Μπ. Μπουλάτοβιτς, Βλ. Ρούντιτς, Λ. Μπουλάτοβιτς, Στ. Μπούγκαριν, Μπλ. Ντζούρετιτς, Μ. Τόμιτς και Μ. Μαγκντέλινιτς.

Το αρμόδιο Τμήμα της CEV όρισε ως διαιτητές τις Helena Geldof από την Ολλανδία και Roy Goren από το Ισραήλ.

Σε περίπτωση που η Ομόνοια προκριθεί στον τρίτο γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει την Πολωνική Jastrzębski Węgiel.

Keywords
Τυχαία Θέματα