«Να κάνουμε περήφανο τον ΑΠΟΕΛ»

Ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη συμμετοχή των γαλαζοκιτρίνων στη φάση των “24” του Europe Cup, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους να αρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη.

Παρών στη συνέντευξη Τύπου, πέραν του Υπεύθυνου Επικοινωνίας Πανίκου Χατζηλιασή, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχία του ΑΠΟΕΛ

να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Europe Cup, ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Κουστένης και ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων Βασίλης Κούνας. Παρών και ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Βαριάνος, ο οποίος έκανε αναφορά στην εγγραφή νέων μελών.

Αρχικά μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Δημήτρης Κουστένης, ο οποίος ανέφερε:

Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο. Μετά από πολλά χρονιά που δεν συμμετείχαμε στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Τα εύσημα τα δικαιούνται οι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι παίκτες. Την Τετάρτη ξεκινάμε αυτό το ταξίδι απέναντι στην Telekom Baskets, που είναι 4η στο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Είναι ένας δύσκολος όμιλος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Κάθε παιχνίδι θα το δούμε ξεχωριστά. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ είναι λεβέντες και παλικάρια. Θα προσπαθήσουν να κάνουν περήφανους και τη διοίκηση και τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κούνας επεσήμανε:

«Είναι δύσκολες οι μέρες που περνάμε για το Κυπριακό μπάσκετ κι από αυτές τις επιτυχίες βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Θα ήταν ευχής έργο να μας στηρίξει ο κόσμος σε αυτά τα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν είδαμε τον κόσμο στο γήπεδο ακόμα. Είναι δύσκολο να βρίσκονται σε όλα τα αθλήματα, όμως τον χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε. Πάμε στη Βόννη κόντρα σε μια ομάδα που είναι πανίσχυρη. Εμείς όμως κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για τα τρία παιχνίδια στην Ευρώπη θα έχει μια Σούπερ Κάρτα διαρκείας για τους τρεις εντός έδρας αγώνα. Τα εισιτήρια έχουν κοστολογηθεί στα 5 ευρώ, ενώ η κάρτα θα είναι 10 ευρώ. Σύμφωνα με τους γαλαζοκίτρινους, θα είναι συλλεκτική και θα διατίθεται από το orange shop και στο Λευκόθεο".

Τέλος μίλησε ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Βαριάνος, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει οικονομικά το Σωματείο μέσω της εγγραφής μελών.

«Χωρίς τον κόσμο, το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου δεν μπορεί να βάλει ψηλούς στόχους. Με τους πόρους που μπορεί να δώσει ο κόσμος, μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει όσο μπορεί το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου, με τα περισσότερα αθλήματα. Θα μπορεί να θεωρηθεί ως δώρο και για τους φιλάθλους, αλλά και για εμάς» είπε καταλήγοντας.

Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική: Telekom Baskets - ΑΠΟΕΛ (14.12.16)

2η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ - Prienu-Birstono (21.12.16)

3η αγωνιστική: Redwell Gunners – ΑΠΟΕΛ (04.01.17)

4η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ - Telekom Baskets (11.01.17)

5η αγωνιστική: Prienu-Birstono – ΑΠΟΕΛ (18.01.17)

6η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ - Redwell Gunners (25.01.17)

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να προβεί σε αλλαγές

Keywords
Τυχαία Θέματα