Να είναι Ομόνοια!

Η καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος, δεν επιτρέπει από εδώ και πέρα στην Ομόνοια να έχει βαθμολογικές απώλειες. Το ζητούμενο για την Ομόνοια είναι να είναι Ομόνοια , μέχρι το τέλος για να διεκδικήσει την τρίτη προνομιούχα θέση.

Οι ''πράσινοι'' δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν τον παραμικρό βαθμό. Για να το πετύχουν θα πρέπει να κάνουν την μεγάλη αντεπίθεση μέχρι το τέλος με πάθος και αποφασιστικότητα. Στην Ομόνοια γνωρίζουν πολύ καλά ότι η έξοδος στην Ευρώπη είναι πέρα για πέρα επιτακτική. Είτε αυτή θα συνεπάγεται

με την εξασφάλιση της 3ης θέσης ή με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το πιο ιδανικό σενάριο είναι να τα πετύχουν και τα δυο. Όμως για να γίνει εφικτό θα πρέπει να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο την αύρα της Ομόνοιας, όπως την θέλει ο κόσμος της.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση για την Ομόνοια. Αν το κερδίσει τότε θα έχει πάρα πολλά οφέλη ενόψει της συνέχειας, πέραν από τους βαθμούς. Η αυτοπεποίθηση και η απαιτούμενη ψυχολογία κρίνονται απαραίτητα στοιχεία μέχρι το τέλος.

Η νίκη με την ΑΕΚ είναι μονόδρομος και αυτοί που θα κληθούν από τον κ Μιλόγεβιτς να αγωνιστούν θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Keywords
Τυχαία Θέματα