«Να απαλλάξουμε την ομάδα από τα εγκλήματα του παρελθόντος»

Η Ομόνοια μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λεμεσό. Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες που βρήκε, δεν τα κατάφερε. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και τόνισε ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα και αναφέρθηκε και στα εγκλήματα του παρελθόντος...

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

«Η ήττα δεν μπορεί να ικανοποιεί μια ομάδα με το εκτόπισμα της Ομόνοιας. Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Στο ποδόσφαιρο είναι λεπτές οι ισορροπίες. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι.

Το γκολ

της ΑΕΛ σημειώθηκε από θέση οφ σαιντ και δυστυχώς έκρινε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και αντιαθλητική ενέργεια στον Κωνσταντινίδη.

Η ομάδα διαθέτει την ποιότητα για να ανεβεί κι άλλο. Δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε να απαλλάξουμε την ομάδα από τα εγκλήματα του παρελθόντος. Πάρα την ήττα, εμείς συνεχίζουμε με σταθερότητα και ισορροπία.

Οι αντιδράσεις μετά την ήττα ήταν αυτές που ζητάμε εδώ και καιρό. Ισορροπία στις αντιδράσεις. Ο κόσμος βλέπει βελτίωση και παρά την ήττα χειροκροτήθηκαν οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν προοπτικές για να κάνουμε ξανά την Ομόνοια μόνιμη πρωταγωνίστρια σε Κύπρο και Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα